Chord Kunci Gitar Didi Kempot – Ilang Tresnane


Intro : C G F G C

C Em
Tak trima trimake
F G
Yen pancen ngono karepe
C Em
Tenane batinku
F G
Ora nglilak ake

Am Em
Ning nyatane kudu koyo ngene
F G C C-G
Mugo mugo bener pilihane

C Am
Wis ilang tresnane
Em F
Wis lali piye sumpahe
G C
Naliko kae..

Am Em
Ning saiki kok ngene dadine
F G
Tresnamu jebul mung ono lambe
C
Mung ono lambe..

Interlude : Em F G C
F G C Am Dm G C
C G C

==> Ulang dari awal

Am
Klopo sing tak tandur
Em
Limang taun sing kepungkur
F G C
Uwis thukul godonge wis dadi janur
Am
Janur sing semampir
Em
Ono ing ngarep omahmu
F G
Nanging sing nyanding kowe dudu awakku
C
Dudu aku

Outro : Em F G C



=================
Chord Originalnya
=================

Intro : F C A# C F

F Am
Tak trima trimake
A# C
Yen pancen ngono karepe
F Am
Tenane batinku
A# C
Ora nglilak ake

Dm Am
Ning nyatane kudu koyo ngene
A# C F F-C
Mugo mugo bener pilihane

F Dm
Wis ilang tresnane
Am A#
Wis lali piye sumpahe
C F
Naliko kae..

Dm Am
Ning saiki kok ngene dadine
A# C
Tresnamu jebul mung ono lambe
F
Mung ono lambe..

Interlude : Am A# C F
A# C F Dm Gm C F
F C F

==> Ulang dari awal

Dm
Klopo sing tak tandur
Am
Limang taun sing kepungkur
A# C F
Uwis thukul godonge wis dadi janur
Dm
Janur sing semampir
Am
Ono ing ngarep omahmu
A# C
Nanging sing nyanding kowe dudu awakku
F
Dudu aku

Outro : Am A# C F
Chord Lainnya: