Chord Kunci Gitar Didi Kempot – Kalung Emas


Intro : C Em F G

C Em
Kalung emas sing ono gulumu
F G C
Saiki wis malih dadi biru
Dm G
Luntur koyo tresnamu
Em Am
Luntur koyo atimu
F Dm A# G
Saiki kowe lali karo aku

(*)
C Em
Kalung emas kui mbiyen tak tuku
F G C
Tak pasrahke mung kanggo sliramu
Dm G
Gedhe roso tresnaku
Em Am
Yo mung kanggo sliramu
F G C
Ra nyono kowe lali karo aku

Chorus :
G Am Em
Loro atiku.. atiku keloro loro
F G C
Rasane nganti tembus ning dodo

Intro : Dm G C

G Am Em
Nangisku iki.. Mergo kowe sing njalari
F D G
Kebangeten opo salahku iki

C Fm G
Opo dosaku iki..

Interlude : C Em F G C
Dm G Em Am F Dm A# G

==> Kembali ke : (*), Chorus

C Fm G C
Opo dosaku iki..



================
Chord Originalnya
================

Intro : E G#m A B

E G#m
Kalung emas sing ono gulumu
A B E
Saiki wis malih dadi biru
F#m B
Luntur koyo tresnamu
G#m C#m
Luntur koyo atimu
A F#m D B
Saiki kowe lali karo aku

(*)
E G#m
Kalung emas kui mbiyen tak tuku
A B E
Tak pasrahke mung kanggo sliramu
F#m B
Gedhe roso tresnaku
G#m C#m
Yo mung kanggo sliramu
A B E
Ra nyono kowe lali karo aku

Chorus :
B C#m G#m
Loro atiku.. atiku keloro loro
A B E
Rasane nganti tembus ning dodo

Intro : F#m B E

B C#m G#m
Nangisku iki.. Mergo kowe sing njalari
A F# B
Kebangeten opo salahku iki

E Am B
Opo dosaku iki..

Interlude : E G#m A B E
F#m B G#m C#m A F#m D B

==> Kembali ke : (*), Chorus

E Am B E
Opo dosaku iki..
Chord Lainnya: