Chord Kunci Gitar OM Wawes – Sayang


Intro : C

C Em
Sayang..Opo kowe krungu
Am
Jerit ing atiku
Em
Mengharap engkau kembali
F G Em Am
Sayang..Nganti memutih rambutku
F G C
Rabakal luntur tresnaku..

C Em
Tak tompo layangmu
Am Em
Tak woco nganti gemeter
F G Em Am
Rekone mergo tresno
F G
Tanpa ngerti opo salahku..

C Em
Ra kroso luh ku netes
F Fm C
Neng pipiku atiku ajur mumur
Am Em
Tresnaku yang disana
F
Kini berakhir sudah
G C
Terluka nasibku ini..

C Em
Ngertio yo nimas
Am Em
Ora ono priyo liyo
F G Em Am
Sing iso dadi siro
F G
Panjenengan lelabuhing ati

C Em
Saiki kok nelongso
F
sendu rasane
Fm C C-Bm
Batinku keiris-iris
Am Em
Meh sambat kalih sinten
F
Yen sampun mekaten
G C
Merana uripku iki..

(*)
F G
Aduh welasno nimas
Em Am
Aduh mesakno aku
F
Aku nangis nganti metu
G
Eluh getih putih

Chorus :
C Em
Sayang..Opo kowe krungu
Am
Jerit ing atiku
Em
Mengharap engkau kembali
F G Em Am
Sayang..Nganti memutih rambutku
F G C
Rabakal luntur tresnaku..

Int. : C Em Am Em
F G Em Am F G

==> Kembali ke : (*), Chorus (2x)

C Dm
Percoyo opo pepujanmu
F G C
Cintaku tetap abadi..



=================
Chord Originalnya
=================

Intro : C#

C# Fm
Sayang..Opo kowe krungu
A#m
Jerit ing atiku
Fm
Mengharap engkau kembali
F# G# Fm A#m
Sayang..Nganti memutih rambutku
F# G# C#
Rabakal luntur tresnaku..

C# Fm
Tak tompo layangmu
A#m Fm
Tak woco nganti gemeter
F# G# Fm A#m
Rekone mergo tresno
F# G#
Tanpa ngerti opo salahku..

C# Fm
Ra kroso luh ku netes
F# F#m C#
neng pipiku atiku ajur mumur
A#m Fm
Tresnaku yang disana
F#
kini berakhir sudah
G# C#
Terluka nasibku ini..

C# Fm
Ngertio yo nimas
A#m Fm
Ora ono priyo liyo
F# G# Fm A#m
Sing iso dadi siro
F# G#
Panjenengan lelabuhing ati..

C# Fm
Saiki kok nelongso
F#
sendu rasane
F#m C# C#-Cm
Batinku keiris-iris
A#m Fm
Meh sambat kalih sinten
F#
Yen sampun mekaten
G# C#
Merana uripku iki

(*)
F# G#
Aduh welasno nimas
Fm A#m
Aduh mesakno aku
F#
Aku nangis nganti metu
G#
Eluh getih putih..

Chorus :
C# Fm
Sayang..Opo kowe krungu
A#m
Jerit ing atiku
Fm
Mengharap engkau kembali
F# G# Fm A#m
Sayang..Nganti memutih rambutku
F# G# C#
Rabakal luntur tresnaku..

Int. : C# Fm A#m Fm
F# G# Fm A#m F# G#..

==> Kembali ke : (*), Chorus (2x)

C# D#m
Percoyo opo pepujanmu
F# G# C#
cintaku tetap abadi..
Chord Lainnya: