Chord Kunci Gitar Rina Amelia Feat Arya Satria – Tembang Tresno


Intro : Am Dm G C
Am Dm E Am E

Am
Padange suryo
Dm
Nanging peteng ning mripatku
G
Sinare rembulan
C
nambahi susahing atiku
Am
Tresno sing tak jaga
Dm
amung kanggo sliramu
E Am
Nanging nyatane aku mok apusi

Am Dm G C
Tego tenan koe marang aku
aku ra ngiro tembang tresno
sing tak tembangke
ora dadi kasunyatan..

Am
Padange suryo
Dm
Nanging peteng ning mripatku
G
Sinare rembulan
C
nambahi susahing atiku
Am
Tresno sing tak jaga
Dm
amung kanggo sliramu
E Am
Nanging nyatane aku mok apusi

Interlude : Am Dm G C
Am Dm E Am

Chorus :
Am G
Tembang tresno ning lambemu
Em Am
Nyatane.. amung semu
Am G
Janji setyo marang aku
Em Am
Nyatane nyusahke atiku

(*)
Dm
Tego tenan Kowe nglarani aku
Am
Tego tenan Kowe ngapusi aku
Dm
Wis cukup sakmene crito lan laguku
E Am
Aku pamit lilakno lungaku

Interlude : Am Dm E Am
Am Dm E Am

==> Kembali ke : Chorus, (*)

E Am
Aku pamit lilakno lungaku



=================
Chord Originalnya
=================

Intro : Cm Fm A# D#
Cm Fm G Cm G

Cm
Padange suryo
Fm
Nanging peteng ning mripatku
A#
Sinare rembulan
D#
nambahi susahing atiku
Cm
Tresno sing tak jaga
Fm
amung kanggo sliramu
G Cm
Nanging nyatane aku mok apusi

Cm Fm A# D#
Tego tenan koe marang aku
aku ra ngiro tembang tresno
sing tak tembangke
ora dadi kasunyatan..

Cm
Padange suryo
Fm
Nanging peteng ning mripatku
A#
Sinare rembulan
D#
nambahi susahing atiku
Cm
Tresno sing tak jaga
Fm
amung kanggo sliramu
G Cm
Nanging nyatane aku mok apusi

Interlude : Cm Fm A# D#
Cm Fm G Cm

Chorus :
Cm A#
Tembang tresno ning lambemu
Gm Cm
Nyatane.. amung semu
Cm A#
Janji setyo marang aku
Gm Cm
Nyatane nyusahke atiku

(*)
Fm
Tego tenan Kowe nglarani aku
Cm
Tego tenan Kowe ngapusi aku
Fm
Wis cukup sakmene crito lan laguku
G Cm
Aku pamit lilakno lungaku

Interlude : Cm Fm G Cm
Cm Fm G Cm

==> Kembali ke : Chorus, (*)

G Cm
Aku pamit lilakno lungaku
Chord Lainnya:
  • Maaf, chord lainnya belum tersedia.