Chord Kunci Gitar Suliana – Mung Fotomu


Intro : Am G C Dm G C
Am Em F G E

Am G C
Nggugah tresno lan kangen rinduku
Dm G C
Nalikane nyawang fotomu
Dm Am
Sing tak simpen, neng njero hpku
F E
Soyo nambah abot kangen atiku

Am G C
Nadjan adoh jarak sliramu
Dm G C
Ra bakal nyudo gedhe tresnoku
Dm Am
Nanging abot nahan pengen ketemu
F E
Mergo sing tak biso mung nyawang fotomu

Chorus :
Am Dm
Jujur jeroning ati kebak kangenku
E Am
Mergo aku mung biso nyawang fotomu
Am Dm
Jujur jeroning ati gedhe tresnoku
E Am
Nanging aku mung biso nyawang fotomu

Am Dm
Jujur jeroning ati kebak kangenku
E Am
Mergo aku mung biso nyawang fotomu
Am Dm
Jujur jeroning ati gedhe tresnoku
E Am
Nanging aku mung biso nyawang fotomu

Interlude : Dm G C
Dm E Am
E F E Am

==> Ulang dari awal lagu

F G
Tetes eluh moto iki.. bukti kangenku
E Am
Nanging aku mung biso nyawang fotomu..



=================
Chord Originalnya
=================

Intro : Fm D# G# A#m D# G#
Fm Cm C# D# C

Fm D# G#
Nggugah tresno lan kangen rinduku
A#m D# G#
Nalikane nyawang fotomu
A#m Fm
Sing tak simpen, neng njero hpku
C# C
Soyo nambah abot kangen atiku

Fm D# G#
Nadjan adoh jarak sliramu
A#m D# G#
Ra bakal nyudo gedhe tresnoku
A#m Fm
Nanging abot nahan pengen ketemu
C# C
Mergo sing tak biso mung nyawang fotomu

Chorus :
Fm A#m
Jujur jeroning ati kebak kangenku
C Fm
Mergo aku mung biso nyawang fotomu
Fm A#m
Jujur jeroning ati gedhe tresnoku
C Fm
Nanging aku mung biso nyawang fotomu

Fm A#m
Jujur jeroning ati kebak kangenku
C Fm
Mergo aku mung biso nyawang fotomu
Fm A#m
Jujur jeroning ati gedhe tresnoku
C Fm
Nanging aku mung biso nyawang fotomu

Interlude : A#m D# G#
A#m C Fm
C C# C Fm

==> Ulang dari awal lagu

C# D#
Tetes eluh moto iki.. bukti kangenku
C Fm
Nanging aku mung biso nyawang fotomu..
Chord Lainnya: