Chord Kunci Gitar Nurbayan feat Vivi Atika – Tresno Waranggono


Intro : C Am F G C
Dm G C G

C
nelongso roso rasane
Am
nangis jeroning atiku
F G C
yen kelingan esem gemuyumu
Dm
laras sworo gending tresno
C Am
gawe kangen ning atiku
F G
tansah eling aku ro sliramu

C
duh kang mas sak tenane
Am
aku ngerti atimu
F G C
yen wis mestine aku duk jodomu
Dm
pancen roso kari roso
C Am
kudu lilo nggonmu nerimo
F G
lilakno aku nyanding priyo liyo..

(*)
C
ra keroso wis sewindu
Am
nggonku ora ketemu
F G C
kegugah atiku krungu suaramu
Dm
aku mung biso ndedungo
C Am
waranggono sing tak tresno
F G
mugo biso urip tentrem mulyo

(#)
C
tak tulis lakon tresnamu
Am
ing gending katresnanku
F G C
tak timbangne saben kangen sliramu
Dm
sak tenane aku nangis
C Am
nanging tresno wis ginaris
F G
tak lakoni kanti ikhlas ati..

Chorus :
Am
wuyungku ngelayung
F
ngamboro ing awang awang
Dm
tanpo biso nyanding
G
aku mung biso nyawang
Am
tumetes eluh ku
F
deres mili ono pipi
Dm
opo tresno iku pancen
G
ra kudu nduweni..

Em Am
wis lilakno aku kang mas
F C
wis cukup lalekno
Dm
lelakon tresno iki
G
bakal dadi cerito
C
tresno waranggono

Int. : C Am F G C.. Dm G C G

==> Kembali ke : (*), (#), Chorus

Outro : C
Chord Lainnya:
  • Maaf, chord lainnya belum tersedia.