Chord Kunci Gitar Via Vallen – Marai Cemburu


Intro : G C D G
Em C D G
D C

G C
Nggumun lungguh jejer kowe
D G
Tak gagas tanganmu sibuk dolanan HP
C G
Mbok yo rodo nglirek aku
D G D
Po ra ngerti yen aku kangen sliramu

G C
Wingi kowe uwes janji
D G
Kebiasaanmu ra bakal kok baleni
C G
Ngamplah olehku ngandani
D G D C..
Po ra kesel ben wektu ngobahne driji

Chorus :
G Am
Pengen mbanting HP mu
D G
Lan tak taleni tanganmu
Em C D
Supoyo kowe ngerti gede roso tresnoku
G D
Sayang nggagaso aku

G Am
Pengen mbanting HP mu
D G
Lan tak taleni tanganmu
Em C D
Supoyo kowe ngerti.. Gede roso tresnoku
G D.. C
Sayang nggagaso aku

Int. : G Am D G..
Em C D G..

G C
Nggumun lungguh jejer kowe
D G
Tak gagas tanganmu sibuk dolanan HP
Em C
Mbok yo rodo nglirek aku
D G D
Po ra ngerti yen aku kangen sliramu

G C
Wingi kowe uwes janji
D G
Kebiasaanmu ra bakal kok baleni
Em C
Ngamplah olehku ngandani
D G D
Po ra kesel ben wektu ngobahne driji

==> Kembali ke : Chorus

Outro : D C G..
Chord Lainnya: