Chord Kunci Gitar Vita KDI – Pacobaning Urip

Chord Novita Anggraini (Vita KDI) – Pacobaning Urip


Intro : C Em Am F G C

C Em
kok koyongene abot sanggane
F G C
yen lagi dadi wong ora ndue
F G
tak rewangi mbendino
C Am
nyambut gawe rekoso
C G C G
nanging kayane rak sepiro

C Em
tansah nelongso rasane atiku
F G C
yen aku kelingan marang sliramu
F G
wes semono suwene
C Am
anggonku mikir kowe
C G C
tansah agawe bingung atiku

G F C
rino klawan wengi aku tansah memuji
G F C
memuji marang kersane gusti
G F C
mugo kang kuoso inggal maringi margo
C G C G
kowe lan aku biso urip mulyo

Int. : C Em F G C
F G C Am
C G C G

==> Ulangi dari awal 1x

C G G# A# C
kowe lan aku biso urip mulyo

=================
Chord Originalnya
=================

Intro : A# Dm Gm D# F A#

A# Dm
kok koyongene abot sanggane
D# F A#
yen lagi dadi wong ora ndue
D# F
tak rewangi mbendino
A# Gm
nyambut gawe rekoso
A# F A# F
nanging kayane rak sepiro

A# Dm
tansah nelongso rasane atiku
D# F A#
yen aku kelingan marang sliramu
D# F
wes semono suwene
A# Gm
anggonku mikir kowe
A# F A#
tansah agawe bingung atiku

F D# A#
rino klawan wengi aku tansah memuji
F D# A#
memuji marang kersane gusti
F D# A#
mugo kang kuoso inggal maringi margo
A# F A# F
kowe lan aku biso urip mulyo

Int. : A# Dm D# F A#
D# F A# Gm
A# F A# F

==> Ulangi dari awal 1x

A# F F# G# A#
kowe lan aku biso urip mulyo
Chord Lainnya:
  • Maaf, chord lainnya belum tersedia.