Chord Kunci Gitar Didi Kempot – Pancen Jodo


Intro : G Em Am D G D

G
Opo wis garise
Em Am
yen aku bakal urip karo kowe
Am
Sanajan kerep tukaran
D G D
nanging ati ra nate bubaran..

G
Seprene lawase
Em Am
wong loro ugo podho tresnane
Am
Bener jarene wong tuwo
D G
jodo kuwi sing akeh mirip rupane

Chorus :
Em
Yen pancen wis jodo
D G
seneng susah ayo disonggo wong loro
C D
Sopo ngerti saiki rekoso
G
tembe mburi biso mulyo..

Em D
Ojo digatekke..sopo wae
G
sing nggunem awake dewe
C D
Yen wis jodo mantrane mbah dukun
G D
ra bakal biso medhotke..

Int. : G Em Am D G (D)

==> Ulang dari awal (1x)

C D
Yen wis jodo mantrane mbah dukun
G D
ra bakal biso medhotke..

Outro : Am Em G G

===========================
Chord Originalnya dari "G#"
===========================
Chord Lainnya: