Chord Kunci Gitar Didi Kempot – Penyanyi (Aku Ngaku)


Intro : F G C F C

C Dm
Bisaku yo mung menyanyi
G C
Kanggo wong sing tak tresnani
A Dm
Adol sworo ora isin tak lakoni
G C Fm C
Nganti kapan aku ora ngerti..

C Dm
Aku nyanyi lagu iki
G C
Lagu sworoning ati
A Dm
Golek pangan kanggo nyambung umur iki
G C G C
Rasane nganti garing lambeku iki

Chorus :
C Dm
Lagu iki lagu nasibe uripku
G C
Lagu iki lagu tangise batinku..
C Dm
Aku nyanyi karo nangis mbrebes mili
F G C
Rasane nganti garing lambeku iki..

C Dm
Yo mung gitar sing ngancani
G C
Nulis lagu rino wengi..
A Dm
Tanganku nulis manut karepe ati
G C
Lagu iki kanggo wong sing tak tresnani..

Int. : Cm G Cm
C Fm G# G C G

==> Kembali ke : Chorus

C Dm
Bisaku yo mung menyanyi
G C
Kanggo wong sing tak tresnani
A Dm
Adol sworo ora isin tak lakoni
G C
Nganti kapan aku ora ngerti..

Outro : Em F G C G C



=================
Chord Originalnya
=================

Intro : G A D G D

D Em
Bisaku yo mung menyanyi
A D
Kanggo wong sing tak tresnani
B Em
Adol sworo ora isin tak lakoni
A D Gm D
Nganti kapan aku ora ngerti..

D Em
Aku nyanyi lagu iki
A D
Lagu sworoning ati
B Em
Golek pangan kanggo nyambung umur iki
A D A D
Rasane nganti garing lambeku iki..

Chorus :
D Em
Lagu iki lagu nasibe uripku
A D
Lagu iki lagu tangise batinku..
D Em
Aku nyanyi karo nangis mbrebes mili
G A D
Rasane nganti garing lambeku iki..

Em
Yo mung gitar sing ngancani
A D
Nulis lagu rino wengi..
B Em
Tanganku nulis manut karepe ati
A D
Lagu iki kanggo wong sing tak tresnani..

Int. : Dm A Dm
D Gm A# A D A

==> Kembali ke : Chorus

D Em
Bisaku yo mung menyanyi
A D
Kanggo wong sing tak tresnani
B Em
Adol sworo ora isin tak lakoni
A D
Nganti kapan aku ora ngerti..

Outro : F#m G A D A D
Chord Lainnya: