Chord Kunci Gitar Jo Klithik – Ngenteni Tekamu


Intro : Am Dm F E Am
Am Dm F E Am

Am
koyo ngene rasane
G F Am
wong kang lagi nampa pacoban
Dm
yo wis.. yo wis.. tak trimakke
Am
terus ing lahir batin iki
F E
nanging aku isih ora mangerteni

Am
opo salah lan dosaku
G F Am
nganti batinku keloro–loro
Dm
rasane tembus ning dodo
Am
ora ono sing ngobati
F
hamung sliramu cah ayu
E Am
tak anti anti

Intro : Am Dm F E Am

Chorus :
Am
kowe ono ngendi
Dm
kowe ono ana ngendi
E Am
mesakno ta awakku iki

Am
aku yo nggoleki
Dm
aku yo nggoleki
E Am
cah ayu jebul enggala bali

Dm
koyo ngene rasane
Am
wong lagi kelangan
F E Am
mugi mugi Gusti enggal paring dalan

Int. : Am Dm F E Am
Am Dm F E Am

==> Ulang dari awal
Chord Lainnya:
  • Maaf, chord lainnya belum tersedia.