Chord Kunci Gitar Didi Kempot – Hello Sayang


Intro : C C7 F Dm G C F C

G C
hello sayang
C7 F
kepiye kowe kabarmu
G
hello sayang
C F
opo isih eling suaraku..

G C
suwe tenan
C7 F
rasane ora ketemu
Dm
kowe karo aku
G C Gm
wis suwe ora ketemu..

Chorus :
C F
rungokno iki laguku
C
ing dina ulang tahunmu
G
senadjan kowe adoh karo aku
C Gm
aku tetep tresno sliramu..

C F
aku ra bisa lali
C
nganti tekaning pati
G
aku aku aku terus kelingan
C F G
dina ulang tahunmu sayang..

Intro : C C7 F Dm G C F C

G C
suwe tenan
C7 F
rasane ora ketemu
Dm
kowe karo aku
G C Gm
wis suwe ora ketemu..

Chorus :
C F
rungokno iki laguku
C
ing dina ulang tahunmu
G
senadjan kowe adoh karo aku
C Gm
aku tetep eling sliramu..

C F
aku ra bisa lali
C
nganti tekaning pati
G
aku aku aku terus kelingan
C F C
dina ulang tahunmu sayang..
Chord Lainnya: