Chord Kunci Gitar Didi Kempot – Pasar Klewer


Intro : G D D G
G D D G D

G
Singosaren coyudan
dadi pusat pertokoan
Am
Wayah sore rame tenan
cilik gede podo kumpul
rambut dowo nganti gundhul
D G D
persis koyo warung gaul..

(*)
G
Ireng putih nganti pirang
do melu model sekarang
Am
jarene kemajuan
dandanane gal ugalan
polahe ora karuhan
D G
e e e koyo wong edan

Intro : Am D G

Reff :
G
Ning pasar klewer kutho solo
G/B D
jare blonjo pamite kok ngumbah moto
D
pasare iye iye rame tenan
G D
sek desekan, nanging jo nganti grayangan

G
Ning pasar klewer kutho solo
G/B D
kowe rugi tiwas teko ora blonjo
D
pasare iye iye komplit tenan
G
pengin opo ning kono mesti ono

Int. : C G Am D G
C G Am D G

==> Kembali ke : (*), Chorus

D G
(Pasar klewer kutho solo)
D G
(pancen kondang kaloko)
D G
(pasar klewer kutho solo)
D G
(kulo nonton pancen nyoto)

D G
(Pasar klewer kutho solo)
D G
(pancen kondang kaloko)
D G
(pasar klewer kutho solo)
D G
(kulo nonton pancen nyoto)

D G
(Pasar klewer kutho solo)
D G
(pancen kondang kaloko)
D G
(pasar klewer kutho solo)
D G
(kulo nonton pancen nyoto)

Chord Lainnya: