Chord Kunci Gitar Didi Kempot – Pitik Kampung


C
Go wareng bertik kampung
F G C
Jago wareng nguber uber pitik kampung
C
Go wareng bertik kampung
F G C
Jago wareng nguber uber pitik kampung

C
maa.. owa owas mbok jangan begitu
F
Ojo grusah grusuh malu ah malu mas
C
Yen krungu kancaku malu malu malu-malu-malu

G
Dik nyedak o aku ojo mloya mlayu
C
Terus nglimpekke aku
G
Tak lelo lelo ledung
G
Ala gandrung aku gandrung
C
Senadyan kowe wong kampung

F
Iwak ingkung mas, jago wareng
G C
Aku iki isih seneng urip ijen

G
Iwak ingkung dik, dhodhone mentok
C
Wis pantese wong lanang gandrung wong wedok

F
Iwak ingkung mas, kanggo bancakan
G C
Aku iki durung wani pacaran

G
Iwak ingkung dik, pitike kampung
C F-G
Leganono atiku sing nandang wuyung

C
Go wareng bertik kampung
F G C
Jago wareng nguber uber pitik kampung
C
Go wareng bertik kampung
F G C
Jago wareng nguber uber pitik kampung

Int. : C.. F G C
C.. F G C

==> Ulangi dari awal

==========================
Chord Originalnya dari "F"
==========================
Chord Lainnya: