Chord Kunci Gitar Safitri – Sayang Sayang (Campursari)


Intro : G C D G Em A D

G C
Yen awan tansah kelingan
D G
Yen Wengi kegowo ngimpi
Em A D
Sliramu angrerindu ati

(*)
G C
Lintang-lintang lan rembulan
D G
Rungokno suaraning ati
Em A D
Aku sing nandang kasmaran

Chorus :
G C D G
Sayang sayang, sing tak sayang
Em A D
Kangen kangen, kangene atiku
C G C G
Endahe wengi iki, aku tansah kelingan
C G
Nyawang sliramu, lan sesandhingan
C D G
Tresnane atiku mung kanggo sliramu

Int. : G C D G Em A D

==> Kembali ke : (*), Chorus
Chord Lainnya: