Chord Kunci Gitar Sangga Buana – Tombo Kangen (Campursari)


Intro : D Bm Em A D
G A D Bm Em A D A

D A D
Mas opo wis lali sliramu,
G A D
Dek semono yen dolan karo aku
G A D Bm
Pancen wis suwe, ra tau ketemu
E A
Wis sakmestine lali aku hu hu hu hu..

D A D
Mas mumpung saiki ketemu,
G A D
Jogetan tetembangan karo aku
G A D Bm
Dadio tombo, kangenku kangenmu
(Em) A D
Bali eling naliko iku

D F#m Em D
Sepi rasane, wektu mbiyen ucul dewe
G A D
Nglangut terus eling kancane
D F#m Em D
Jaman semono, yen dolan rame-rame
G A D
Guyub rukun seneng atine

D A D
Mas gelang anting ali-ali,
G A D
Sakndulit kanggo tombo kangen iki
G A D Bm
Prasasat ngimpi, durung butuh tangi
(G) A D
Roso kangen wis biso mari

Int. : D A D
G A D
G A D Bm
G A D

==> Ulangi dari awal
Chord Lainnya:
  • Maaf, chord lainnya belum tersedia.