Chord Kunci Gitar Sonny Josz – Monggo Tindak Trenggalek


Intro : C G
Dm G C

C
pro sederek monggo tindak Trenggalek
C G
kutho cilik pabrik’e tempe kripik
Am G
alen-alen wis ono wiwit biyen
Dm G C
ugo jajan warno-warno camilan

C
opo maneh kembang cengkeh sik akeh
C G
wohe duren yen panen ora leren
Am G
ugo salak saiki soyo mrajak
Dm G C
pari jagung dhelene ledhung-ledhung

Intro : Dm G C

Chorus :
F
guwo lowo papan pariwisoto
C G C
kang manggone ono ing watulimo
Dm
pantai pelang endahe pancen kondang
G C
pantai prigi biso andudut ati

F
wayah sore tindak o alun-alun
C G C
katon rame endahe gawe gumun
Dm
muda-mudi akeh seng podo ngumpul
G C
nanging ojo banjur terus ngelantur

Int. : C C G
Dm G C

==> Ulang dari awal (1x)

Outro : Dm G C
Chord Lainnya:
  • Maaf, chord lainnya belum tersedia.