Chord Kunci Gitar Sunyahni – Mawar Biru


Intro : C
G C F G C G C
A Dm Em Dm G C G G-G

G C
Tumetesing waspaku
F G C G C
Ora tega rasaning atiku
A Dm Em
Ninggalake.. sliramu
Dm G C G -G
Priya idhamanku

G C
Tansah katon esemmu
F G C G C
Ngawe-awe rasaning atiku
A Dm
Ngelingake..
Em Dm G C
Nalika bareng mlaku-mlaku

Chorus :
F
Ora nyana ora ngira,
G C G C
yen ngene dadine
B Dm F
Aku kudu melu,
Dm F G
Ndherek’ake rama lan ibuku
G G-G
Mulih nyang ndesaku

G C
Wekasan mung welingku
F G C G C
Aku nitip kembang mawar biru
A Dm Em
Openana..minangka
Dm G C
tandha katresnanku..

Intro : C
G C F G C G C
A Dm Em Dm G C G-G

Chorus :
F
Ora nyana ora ngira,
G C G C
yen ngene dadine
B Dm F
Aku kudu melu,
Dm F G
Ndherek’ake rama lan ibuku
G G-G
Mulih nyang ndesaku

G C
Wekasan mung welingku
F G C G C
Aku nitip kembang mawar biru
A Dm Em
Openana..minangka
Dm G C
tandha katresnanku..

Outro : Dm G C
Chord Lainnya:
  • Maaf, chord lainnya belum tersedia.