Chord Kunci Gitar Cak Diqin feat Dini Aditama – Sido Rondo


Intro : Am Dm Am
Am F E
Dm E
Am E

Am Dm Am
Biyen Mulo Sliramu Wis Tak Aturi
Am F E
Golek Bojo sing Tresno Welas Sejati
Dm
Pungkasane Sliramu Digawe loro
E Am E
Ora wurung saikine dadi Rondho

Am Dm Am
Nanging Piye kabeh iki wis kebacut
Am F E
ibarat Bubur ra Bakal dadi Sego
Dm
Mulo getunku iki tanpo Upomo
E Am
Ngerti Ngono lamaranmu Sing tak Tompo

Int. : Dm Am Dm Am

Am G Am
Kabeh iki ora perlu Digetuni
Dm Am
Janjiku biyen aku saguh ngenteni
E
Kowe lan Aku..Mugo dadi jodone
E Am E
Ra keno prawane tak enteni Randane

Am Dm Am
Ora nyono sampeyan Sabar Ngenteni
Am F E
Ing nyatane Tresnamu Tulus lan Suci
Dm
Sing tak Suwun sing Gedhe Pangapurane
E Am
Andum Tresno Bebojoan Selawase

Intro : Am Dm Am
Am F E
Dm E
Am E

==> Ulangi dari awal (1x)
Chord Lainnya: