Chord Kunci Gitar Cak Diqin feat Dini Aditama - Sido Rondo

Intro :  Am  Dm  Am
         Am  F  E
         Dm   E
         Am   E

       Am            Dm       Am
Biyen Mulo Sliramu Wis Tak Aturi
       Am                F        E
Golek Bojo sing Tresno Welas Sejati
       Dm
Pungkasane Sliramu Digawe loro
        E                    Am   E
Ora wurung saikine dadi Rondho

           Am          Dm         Am
Nanging Piye kabeh iki wis kebacut
           Am         F           E
ibarat Bubur ra Bakal dadi Sego
          Dm
Mulo getunku iki tanpo Upomo
           E                          Am
Ngerti Ngono lamaranmu Sing tak Tompo

Int. : Dm  Am  Dm  Am

       Am       G           Am
Kabeh iki ora perlu Digetuni
           Dm                   Am
Janjiku biyen aku saguh ngenteni
              E
Kowe lan Aku..Mugo dadi jodone
            E                   Am  E
Ra keno prawane tak enteni Randane

       Am            Dm         Am
Ora nyono sampeyan Sabar Ngenteni
        Am               F           E
Ing nyatane Tresnamu Tulus lan Suci
            Dm
Sing tak Suwun sing Gedhe Pangapurane
       E                     Am
Andum Tresno Bebojoan Selawase

Intro :  Am  Dm  Am
         Am  F  E
         Dm   E
         Am   E

==> Ulangi dari awal (1x)