loading...

Chord Kunci Gitar Cak Diqin Feat Safitri - Mblebes

loading...
Intro : Am  E  Dm  C  E  Am
        Am  E  Dm  C  E  Am

Am
Dik Sajake Kok ono Perlu
                 E
Isih Esuk kok Tangake Aku
Dm                   C
Ning Tanganmu kok Nggowo palu
     E                 Am
Opo to sing Rusak dipanku

 Am
Wis kowe ra usah Suloyo
                  E
Gek bengi metu karo Sopo
  Dm                C
Ning klambimu lipstike Sopo
       E                 Am
Biyen dudu Bocah Wadon liyo

Am
Dek bengi aku ra neng Endi endi
        Dm
Malah aku jaluk Tulung dikeroki
          C
Pirang pirang dino ora Mbok turuti
           E                Am
Rasane gegerku koyo Disunduki

   Am
Wong wadon ngendi sing Bakal kuat ati
               Dm
Klumprak Klumpruk bendino Makani tinggi
            C
Njolak Njaluk ning Blanjane Ora mesti
      E                       Am
Opo Aku arep Mbok pakani Wedhi

  Am
Wis Ndang Nyingkir nyingkir Nyingkir nyingkir 'Emoh dik'
 Dm
yen ngono Aku wae Sing nyingkir nyingkir 'ojo dik'
Am                 E                        Am
aku masih cinta padamu My Darling I Love you

  Am
Wis ndang Nyingkir nyingkir Nyingkir Nyingkir 'Emoh dik'
  Dm
Yen ngono aku wae sing Nyingkir nyingkir 'ojo dik'
Am                 E                        Am
aku masih cinta padamu My Darling I Love You

Int. : Am  E  Dm  C  E  Am

==> Ulangi dari awal (1x)