Chord Kunci Gitar Cak Diqin Feat Safitri – Mblebes


Intro : Am E Dm C E Am
Am E Dm C E Am

Am
Dik Sajake Kok ono Perlu
E
Isih Esuk kok Tangake Aku
Dm C
Ning Tanganmu kok Nggowo palu
E Am
Opo to sing Rusak dipanku

Am
Wis kowe ra usah Suloyo
E
Gek bengi metu karo Sopo
Dm C
Ning klambimu lipstike Sopo
E Am
Biyen dudu Bocah Wadon liyo

Am
Dek bengi aku ra neng Endi endi
Dm
Malah aku jaluk Tulung dikeroki
C
Pirang pirang dino ora Mbok turuti
E Am
Rasane gegerku koyo Disunduki

Am
Wong wadon ngendi sing Bakal kuat ati
Dm
Klumprak Klumpruk bendino Makani tinggi
C
Njolak Njaluk ning Blanjane Ora mesti
E Am
Opo Aku arep Mbok pakani Wedhi

Am
Wis Ndang Nyingkir nyingkir Nyingkir nyingkir 'Emoh dik'
Dm
yen ngono Aku wae Sing nyingkir nyingkir 'ojo dik'
Am E Am
aku masih cinta padamu My Darling I Love you

Am
Wis ndang Nyingkir nyingkir Nyingkir Nyingkir 'Emoh dik'
Dm
Yen ngono aku wae sing Nyingkir nyingkir 'ojo dik'
Am E Am
aku masih cinta padamu My Darling I Love You

Int. : Am E Dm C E Am

==> Ulangi dari awal (1x)
Chord Lainnya: