Chord Kunci Gitar Deviana Safara - Lawang Ati

Intro : Am  G  F  C
        Dm  E  Am
        F  E

(*)
Am
Ngamboro ning angenku
  G
Tansah eling marang sliramu
F
Senadjan wis tak cobo
    C             E
Nglalek ake jenengmu

(**)
Am
Sing tansah tak tembangke
   G
Laras kangen jero atiku
F
Sing tansah tak suworokke
C                       E
Gending tresno ning dodoku..

(#)
Dm
Opo pancen kudu tak lilo
Am
Mergo rabiso duweni
        E
tresno sliramu

Intro : F  E  F  E

Chorus :
           Am
Nadjan tak tutup lawang atiku
       A              Dm
Soko kabeh crito lan tresnamu
          G
Nanging soyo rabiso ngilangke
                C    E
Tresnaku marang sliramu

       Am
Nadjan tak tutup lawang atiku
       A              Dm
Soko kabeh crito lan tresnamu
         G
Nanging sliramu soyo kepatri
           C    E
Ning jero atiku

Int. : Am  G  F G Am
       Am  G  F G Am

==> Kembali ke : (*), (**), (#)

Int. : F  E  F  E  F-F E

==> Kembali ke : Chorus (2x)

Outro : F  E  F  Am