Chord Kunci Gitar Deviana Safara – Lawang Ati


Intro : Am G F C
Dm E Am
F E

(*)
Am
Ngamboro ning angenku
G
Tansah eling marang sliramu
F
Senadjan wis tak cobo
C E
Nglalek ake jenengmu

(**)
Am
Sing tansah tak tembangke
G
Laras kangen jero atiku
F
Sing tansah tak suworokke
C E
Gending tresno ning dodoku..

(#)
Dm
Opo pancen kudu tak lilo
Am
Mergo rabiso duweni
E
tresno sliramu

Intro : F E F E

Chorus :
Am
Nadjan tak tutup lawang atiku
A Dm
Soko kabeh crito lan tresnamu
G
Nanging soyo rabiso ngilangke
C E
Tresnaku marang sliramu

Am
Nadjan tak tutup lawang atiku
A Dm
Soko kabeh crito lan tresnamu
G
Nanging sliramu soyo kepatri
C E
Ning jero atiku

Int. : Am G F G Am
Am G F G Am

==> Kembali ke : (*), (**), (#)

Int. : F E F E F-F E

==> Kembali ke : Chorus (2x)

Outro : F E F Am
Chord Lainnya:
  • Maaf, chord lainnya belum tersedia.