Chord Kunci Gitar Balisa - Tembang Kangen

Intro : Em  F  G  Em

        Em
wayah wengi udan grimis,
         G
ra uwis-uwis
               Em
banyu kang tumetes,
                     G
dadi saksi nggonku nangis
                    G
wong sing tak tresnani,
                F
tego ningglake aku
                    F
suwung jeroning uripku,
                 G
yen ora ono sliramu

     Em
sumilire angin tansah
          G
ndudul kalbu
                Em
roso kang tak empet
               G
agawe loro dodoku
                 G
liwat tembang kangen,
                  F
mugo biso dadi tombo
              F
tombo kangen iki,
                      Em
nandang wuyung rino wengi

Intro : Em G Em G Em

  Em
liwat tembang kangen,
              G
aku titip tresno
                G
opo pancen sliramu,
            Em
uwis ora kroso

  Em
liwat tembang kangen,
             G
aku titip sayang
                    G
tresnaku mring sliramu,
           Em
ora biso ilang

      Em
opo lali opo pancen
           G
wis ra ngerti
            Em
sak tenane aku,
                        G
mung tansah setyo ngenteni
                                 F
ngenteni baline endah manise esemmu
                  F
liwat tembang kangen,
                   Em
iki wujud katresnanku

==> Ulangi dari awal (1x)



=================
Chord Originalnya
=================

Intro : C#m E C#m E
        C#m D E C#m

     C#m
wayah wengi udan grimis,
         E
ra uwis-uwis
               C#m
banyu kang tumetes,
                   E
dadi saksi nggonku nangis
                   E
wong sing tak tresnani,
                D
tego ningglake aku
                   D
suwung jeroning uripku,
                 E
yen ora ono sliramu

    C#m
sumilire angin tansah
        E
ndudul kalbu
               C#m
roso kang tak empet
               E
agawe loro dodoku
                 E
liwat tembang kangen,
                  D
mugo biso dadi tombo
              D
tombo kangen iki,
                     C#m
nandang wuyung rino wengi

Intro : C#m E C#m E C#m

  C#m
liwat tembang kangen,
            E
aku titip tresno
              E
Opo pancen sliramu,
           C#m
uwis ora kroso

 C#m
liwat tembang kangen,
            E
aku titip sayang
                 E
tresnaku mring sliramu,
          C#m
ora biso ilang

     C#m
opo lali opo pancen
          E
wis ra ngerti
           C#m
sak tenane aku,
                        E
mung tansah setyo ngenteni
                                 D
ngenteni baline endah manise esemmu
                  D
liwat tembang kangen,
                  C#m
iki wujud katresnanku

==> Ulangi dari awal (1x)