Chord Kunci Gitar Balisa – Tembang Kangen


Intro : Em F G Em

Em
wayah wengi udan grimis,
G
ra uwis-uwis
Em
banyu kang tumetes,
G
dadi saksi nggonku nangis
G
wong sing tak tresnani,
F
tego ningglake aku
F
suwung jeroning uripku,
G
yen ora ono sliramu

Em
sumilire angin tansah
G
ndudul kalbu
Em
roso kang tak empet
G
agawe loro dodoku
G
liwat tembang kangen,
F
mugo biso dadi tombo
F
tombo kangen iki,
Em
nandang wuyung rino wengi

Intro : Em G Em G Em

Em
liwat tembang kangen,
G
aku titip tresno
G
opo pancen sliramu,
Em
uwis ora kroso

Em
liwat tembang kangen,
G
aku titip sayang
G
tresnaku mring sliramu,
Em
ora biso ilang

Em
opo lali opo pancen
G
wis ra ngerti
Em
sak tenane aku,
G
mung tansah setyo ngenteni
F
ngenteni baline endah manise esemmu
F
liwat tembang kangen,
Em
iki wujud katresnanku

==> Ulangi dari awal (1x)



=================
Chord Originalnya
=================

Intro : C#m E C#m E
C#m D E C#m

C#m
wayah wengi udan grimis,
E
ra uwis-uwis
C#m
banyu kang tumetes,
E
dadi saksi nggonku nangis
E
wong sing tak tresnani,
D
tego ningglake aku
D
suwung jeroning uripku,
E
yen ora ono sliramu

C#m
sumilire angin tansah
E
ndudul kalbu
C#m
roso kang tak empet
E
agawe loro dodoku
E
liwat tembang kangen,
D
mugo biso dadi tombo
D
tombo kangen iki,
C#m
nandang wuyung rino wengi

Intro : C#m E C#m E C#m

C#m
liwat tembang kangen,
E
aku titip tresno
E
Opo pancen sliramu,
C#m
uwis ora kroso

C#m
liwat tembang kangen,
E
aku titip sayang
E
tresnaku mring sliramu,
C#m
ora biso ilang

C#m
opo lali opo pancen
E
wis ra ngerti
C#m
sak tenane aku,
E
mung tansah setyo ngenteni
D
ngenteni baline endah manise esemmu
D
liwat tembang kangen,
C#m
iki wujud katresnanku

==> Ulangi dari awal (1x)