Chord Kunci Gitar Didi Kempot - Aku Dudu Rojo

Intro : C G# Fm G C
        Fm G C  G

       C             G       C
Aku pancen wong sing tuno aksoro
                           Fm
Ora biso nulis, ora biso moco
         G
Nanging ati iki isih nduwe roso
         G#          G          C
Roso tresno koyo tumprape manungso

        C              G      C
Aku pancen uwong cilik rakoyo rojo
                         Fm
Biso mangan wae aku uwis trimo
         G
Nanging ati iki isih nduwe roso
        G#            G          C
Jroning batin sak tenane pengen kondho

Intro : Fm G C

  Fm
Pupus godhong gedhang
                    G         C
Ajang pincuk saiki wis ra kelingan
   G
Biting pringe garing
        G#        G            C
Mbok apusi awakku yo nganti gering

Intro : Fm G C

   Fm
Klaras godhong gedhang
                     G          C
Sing tak gagas saiki wis ra kelingan
   G
Tiwas ketiwasan
        G#          G          C
Melu nandur tresno aku ra keduman

==> Ulangi dari awal (1x)