Chord Kunci Gitar Didi Kempot – Aku Dudu Rojo


Intro : C G# Fm G C
Fm G C G

C G C
Aku pancen wong sing tuno aksoro
Fm
Ora biso nulis, ora biso moco
G
Nanging ati iki isih nduwe roso
G# G C
Roso tresno koyo tumprape manungso

C G C
Aku pancen uwong cilik rakoyo rojo
Fm
Biso mangan wae aku uwis trimo
G
Nanging ati iki isih nduwe roso
G# G C
Jroning batin sak tenane pengen kondho

Intro : Fm G C

Fm
Pupus godhong gedhang
G C
Ajang pincuk saiki wis ra kelingan
G
Biting pringe garing
G# G C
Mbok apusi awakku yo nganti gering

Intro : Fm G C

Fm
Klaras godhong gedhang
G C
Sing tak gagas saiki wis ra kelingan
G
Tiwas ketiwasan
G# G C
Melu nandur tresno aku ra keduman

==> Ulangi dari awal (1x)
Chord Lainnya: