Chord Kunci Gitar Didi Kempot - Awu Merapi

Intro : G D C G
        Am D G Em
        Am D G D

G              D
 Nengendi Kudu Lungo
   C             G   Em
Naliko Putihe Awu tibo
        A                 D
Tilas Lakumu Soyo ora Ketoro..

G               D
 Nengendi kudu Mlaku
  C              G
Nuruti kareping Atiku
Am               G         Em
 Tak gegem gegayuhan Lan impenku
        C         D            Em
Senajan abot sikilku tak Nggo Lumaku

Intro : G D C Am G
        Am G Em
        Am D G D

Chorus :
G                    D
 Mawa sing abang ing Pucuk Merapi
      C                    G     D
Udan awu seprene sing dadi Seksi..
G                      D
 Setu pahing sing dadi Pangeling eling
         C               D
Eling sliramu naliko tak Sanding

C                    G         Em
Uwis sewindu aku nggoleki Sliramu
       C              D
Rino wengi.. ora Ketemu..
C           G            Em
nengendi papan lan Dunungmu
        C      D           G  D
Yen ketemu Ebo bungahing Atiku..

Int. : G  D C G
       Am D G Em
       Am D G D G

G               D
 Nengendi kudu Mlaku
  C              G
Nuruti kareping Atiku
Am               G         Em
 Tak gegem gegayuhan Lan impenku
        C         D            Em
Senajan abot sikilku tak nggo Lumaku

Intro : G D C Am G
        Am G Em
        Am D G D

==> Kembali ke : Chorus