Chord Kunci Gitar Didi Kempot – Awu Merapi


Intro : G D C G
Am D G Em
Am D G D

G D
Nengendi Kudu Lungo
C G Em
Naliko Putihe Awu tibo
A D
Tilas Lakumu Soyo ora Ketoro..

G D
Nengendi kudu Mlaku
C G
Nuruti kareping Atiku
Am G Em
Tak gegem gegayuhan Lan impenku
C D Em
Senajan abot sikilku tak Nggo Lumaku

Intro : G D C Am G
Am G Em
Am D G D

Chorus :
G D
Mawa sing abang ing Pucuk Merapi
C G D
Udan awu seprene sing dadi Seksi..
G D
Setu pahing sing dadi Pangeling eling
C D
Eling sliramu naliko tak Sanding

C G Em
Uwis sewindu aku nggoleki Sliramu
C D
Rino wengi.. ora Ketemu..
C G Em
nengendi papan lan Dunungmu
C D G D
Yen ketemu Ebo bungahing Atiku..

Int. : G D C G
Am D G Em
Am D G D G

G D
Nengendi kudu Mlaku
C G
Nuruti kareping Atiku
Am G Em
Tak gegem gegayuhan Lan impenku
C D Em
Senajan abot sikilku tak nggo Lumaku

Intro : G D C Am G
Am G Em
Am D G D

==> Kembali ke : Chorus
Chord Lainnya: