Chord Kunci Gitar Didi Kempot - Bapak

Intro : Am D G Em C D G
        Am D G Em C D G

G                        Bm
Rambut uwis ora ireng.. uwis malih rupane
C                  G
Ireng dadi putih saikine
Am                 Bm
Dino tambah dino.. umur tambah tuwo
    C     Am            D
Nanging.. koyo-koyo ora diroso

Intro 2 : Am D G

(*)
G                           Bm
Ngadeg dadi cagak.. nyonggo pirenge anak
   C                      G
Mempeng kerjo.. ora mikir rogo
Am               Bm
Paribasan umur.. uwis akeh cacahe
   C              D           G
Nganti bingung anggonku ngitunge

Intro 3 : Am D G Em C D G
          Bm C D G

Chorus :
  G                   C
Bapak Bapak.. tekadmu kuwi tak puji
  D                 G
Bapak Bapak.. kowe koyo senopati
  G                    C
Bapak Bapak.. Panasmu ngungkuli geni
  D                 G
Bapak Bapak.. keno angin soyo ndadi

C                   G             Em
Sendyan uwis tuwo.. nekad mempeng kerjo
    Am         D                    G
Nyambut gawe.. kanggo nguripi keluargo

Int. : G C G Am Bm Em
       C D G

==> Kembali ke : (*), Intro 3, Chorus

Outro : G Em C D G