Chord Kunci Gitar Didi Kempot – Bapak


Intro : Am D G Em C D G
Am D G Em C D G

G Bm
Rambut uwis ora ireng.. uwis malih rupane
C G
Ireng dadi putih saikine
Am Bm
Dino tambah dino.. umur tambah tuwo
C Am D
Nanging.. koyo-koyo ora diroso

Intro 2 : Am D G

(*)
G Bm
Ngadeg dadi cagak.. nyonggo pirenge anak
C G
Mempeng kerjo.. ora mikir rogo
Am Bm
Paribasan umur.. uwis akeh cacahe
C D G
Nganti bingung anggonku ngitunge

Intro 3 : Am D G Em C D G
Bm C D G

Chorus :
G C
Bapak Bapak.. tekadmu kuwi tak puji
D G
Bapak Bapak.. kowe koyo senopati
G C
Bapak Bapak.. Panasmu ngungkuli geni
D G
Bapak Bapak.. keno angin soyo ndadi

C G Em
Sendyan uwis tuwo.. nekad mempeng kerjo
Am D G
Nyambut gawe.. kanggo nguripi keluargo

Int. : G C G Am Bm Em
C D G

==> Kembali ke : (*), Intro 3, Chorus

Outro : G Em C D G