Chord Kunci Gitar Didi Kempot - Cidro

Intro : C F G C Dm Am G
        C F G C Fm C Fm G
        Fm C G C G

(*)
C           Em     Am     Em
Wes sakmestine ati iki nelongso
     F           G            C
Wong sing tak tresnani mblenjani janji
  Dm       G     C   G   Am
Opo ora Eling naliko semono
  Dm            G              C
Kebak kembang wangi jeroning dada

Intro : F G

(#)
C          Em      Am       Em
Duh piye maneh iki pancen nasibku
  F            G       C
Kudu nandang loro koyo mengkene
  Dm       G       C    G     Am
Remuk ati iki yen eling janjine
 Dm          G          C
Ora ngiro jebul lamis wae

Intro : Dm G C

Chorus :
Am                    Em
Gek opo salah awakku iki
F                 G           C C-G
Koe nganti tega mblenjani janji
Am                Em
Opo mergo kahanan uripku iki
F                          G
Mlarat bondo seje karo uripmu

F
Aku nelongso
      C    G      Am
Mergo kebacut tresno
 Dm         G         C
Ora ngiro saikine cidro

Interlude : Am Em F G C
            F G C G

==> Kembali ke (*), (#), Chorus

 Dm         G           C
Ora ngiro saiki koe cidro..