Chord Kunci Gitar Didi Kempot – Cidro


Intro : C F G C Dm Am G
C F G C Fm C Fm G
Fm C G C G

(*)
C Em Am Em
Wes sakmestine ati iki nelongso
F G C
Wong sing tak tresnani mblenjani janji
Dm G C G Am
Opo ora Eling naliko semono
Dm G C
Kebak kembang wangi jeroning dada

Intro : F G

(#)
C Em Am Em
Duh piye maneh iki pancen nasibku
F G C
Kudu nandang loro koyo mengkene
Dm G C G Am
Remuk ati iki yen eling janjine
Dm G C
Ora ngiro jebul lamis wae

Intro : Dm G C

Chorus :
Am Em
Gek opo salah awakku iki
F G C C-G
Koe nganti tega mblenjani janji
Am Em
Opo mergo kahanan uripku iki
F G
Mlarat bondo seje karo uripmu

F
Aku nelongso
C G Am
Mergo kebacut tresno
Dm G C
Ora ngiro saikine cidro

Interlude : Am Em F G C
F G C G

==> Kembali ke (*), (#), Chorus

Dm G C
Ora ngiro saiki koe cidro..