Chord Kunci Gitar Didi Kempot - Iki Weke Sopo

Intro : C F C G C  G

     C
Wong yen lagi gandrung
                         G
Ra perduli mbledhose gunung
     G
Wong yen lagi naksir
                          C
Ra perduli yen perang nuklir

   C
Nadyan lagi bokek
                     F
Direwangi nretek nretek
             C
Jarene wis jodo
     G                C
Opo opo duwe’e wong loro

      C
Wong yen lagi kepiket
                      G
Ra perduli ndunyo kiamat
     G
Wong yen lagi nyenengi
                     C
Ra perduli lagi inflasi

   C
Nadyan ra duwe duwit
                    F
Direwangi kredat kredit
             C
Jarene wis jodo
     G              C
Opo opo kudu wong loro

Intro : F C G  C

          C
(irung mbangir, weke sopo mas?)
                      G
irung mbangir yo duwekmu
         G
(lambe tipis, weke sopo mas?)
                    C
lambe tipis yo duwe’mu
            C
(janggut nyathis, weke sopo mas?)
                         G
janggut nyathis, yo duwekmu
         G
(bangkekane, weke sopo mas?)
                    C
bangkekane, yo duwekmu

                C
(iki piye iki piye mas, weke sopo mas?)
                   G
mestine ono sing duwe
                G
(iki piye iki piye mas, weke sopo mas?)
                    C
mestine ono sing nduwe
                C
(iki piye iki piye mas, weke sopo mas?)
                   G
mestine ono sing duwe
                G
(iki piye iki piye mas, weke sopo mas?)
                    C
mestine ono sing nduwe

Outro : C G C
        Am Dm G C G C  G