Chord Kunci Gitar Didi Kempot – Iki Weke Sopo


Intro : C F C G C G

C
Wong yen lagi gandrung
G
Ra perduli mbledhose gunung
G
Wong yen lagi naksir
C
Ra perduli yen perang nuklir

C
Nadyan lagi bokek
F
Direwangi nretek nretek
C
Jarene wis jodo
G C
Opo opo duwe’e wong loro

C
Wong yen lagi kepiket
G
Ra perduli ndunyo kiamat
G
Wong yen lagi nyenengi
C
Ra perduli lagi inflasi

C
Nadyan ra duwe duwit
F
Direwangi kredat kredit
C
Jarene wis jodo
G C
Opo opo kudu wong loro

Intro : F C G C

C
(irung mbangir, weke sopo mas?)
G
irung mbangir yo duwekmu
G
(lambe tipis, weke sopo mas?)
C
lambe tipis yo duwe’mu
C
(janggut nyathis, weke sopo mas?)
G
janggut nyathis, yo duwekmu
G
(bangkekane, weke sopo mas?)
C
bangkekane, yo duwekmu

C
(iki piye iki piye mas, weke sopo mas?)
G
mestine ono sing duwe
G
(iki piye iki piye mas, weke sopo mas?)
C
mestine ono sing nduwe
C
(iki piye iki piye mas, weke sopo mas?)
G
mestine ono sing duwe
G
(iki piye iki piye mas, weke sopo mas?)
C
mestine ono sing nduwe

Outro : C G C
Am Dm G C G C G