Chord Kunci Gitar Didi Kempot - Lali Dalane

Intro : Am F Dm Am
        Dm Am F G Am

Am           G
Bubrah saiki bubrah
Dm                      Am
Ajur mujur wutuh dadi pecah
Dm          Am
Rusak saiki uwis ora genah
     F                     E   Dm E
Kowe lali janjimu naliko nikah..

Am          G
Pisah saiki pisah
Dm                   Am
Aku karo kowe uwis pisah
Dm                 Am
Kembang sing tak tandur ono omah
     F           E        Am
Mati alum koyo atiku sing susah

Intro : Dm Am E Am

Chorus :
Am-Bm C               G
      Saiki kowe kuwi tak umpamake
     F                       C  Am
Koyo wong mlaku wis Lali Dalane
Am-Bm C              G
      Aku dewe saiki paribasane
     F                  G
Koyo langit ora ono bumine

   F       C
Bubrah saikine bubrah
     G              F      C   E
Kowe lali janjimu naliko nikah

Int. : Am E Dm Am
       Dm Am F G Am

Am          G
Pisah saiki pisah
Dm                 Am
Aku karo kowe uwis pisah
Dm                  Am
Kembang sing tak tandur ono omah
      F         E         Am
Mati alum koyo atiku sing susah

Intro : Dm Am E Am

Chorus :
Am-Bm C               G
      Saiki kowe kuwi tak umpamake
        F                    C  Am
Koyo wong mlaku wis Lali Dalane
Am-Bm C              G
      Aku dewe saiki paribasane
        F                  G
Koyo langit ora ono bumine..

  F              C
Bubrah saikine bubrah
       G            F      C E Am
Kowe lali janjimu naliko nikah

  F              C
Bubrah saikine bubrah
     G              F            C   E
Aku karo kowe uwis ora urip sak omah..

Outro : Am E Am