Chord Kunci Gitar Didi Kempot – Lali Dalane


Intro : Am F Dm Am
Dm Am F G Am

Am G
Bubrah saiki bubrah
Dm Am
Ajur mujur wutuh dadi pecah
Dm Am
Rusak saiki uwis ora genah
F E Dm E
Kowe lali janjimu naliko nikah..

Am G
Pisah saiki pisah
Dm Am
Aku karo kowe uwis pisah
Dm Am
Kembang sing tak tandur ono omah
F E Am
Mati alum koyo atiku sing susah

Intro : Dm Am E Am

Chorus :
Am-Bm C G
Saiki kowe kuwi tak umpamake
F C Am
Koyo wong mlaku wis Lali Dalane
Am-Bm C G
Aku dewe saiki paribasane
F G
Koyo langit ora ono bumine

F C
Bubrah saikine bubrah
G F C E
Kowe lali janjimu naliko nikah

Int. : Am E Dm Am
Dm Am F G Am

Am G
Pisah saiki pisah
Dm Am
Aku karo kowe uwis pisah
Dm Am
Kembang sing tak tandur ono omah
F E Am
Mati alum koyo atiku sing susah

Intro : Dm Am E Am

Chorus :
Am-Bm C G
Saiki kowe kuwi tak umpamake
F C Am
Koyo wong mlaku wis Lali Dalane
Am-Bm C G
Aku dewe saiki paribasane
F G
Koyo langit ora ono bumine..

F C
Bubrah saikine bubrah
G F C E Am
Kowe lali janjimu naliko nikah

F C
Bubrah saikine bubrah
G F C E
Aku karo kowe uwis ora urip sak omah..

Outro : Am E Am