Chord Kunci Gitar Didi Kempot – Layang Kangen


Intro : C Dm F C G
Em A Dm G

C F C
Layangmu tak tampa wingi kui
Am Em
Wis tak waca apa karepe atimu
F G Em Am
Trenyuh ati iki maca tulisanmu
F Dm G
Ra krasa netes eluh ning pipiku

Intro : F G

(*)
C F C
Umpama tanganku dadi suwiwi
Am Em
Iki uga aku mesti enggal bali
F G Em Am
Ning kepiye maneh merga kahananku
F G C
Cah ayu entenana tekaku

Intro : Am G F Em
Am G F G C

Chorus :
C F
Ra maido sapa wong sing ora kangen
Dm G F G C
Adoh bojo pengen turu angel merem
C F
Ra maido sapa wong sing ora trenyuh
Dm G
Ra kepethuk sak wetara pengen weruh
F G Em Am
Percaya aku kuatna atimu
F G C
Cah ayu entenana tekaku

==> Kembali ke : (*)

Intro : Am G F Em
Am G F G C

==> Kembali ke : Chorus
Chord Lainnya: