Chord Kunci Gitar Didi Kempot - Layang Kangen

Intro : C Dm F C G
        Em A Dm G

      C         F         C
Layangmu tak tampa wingi kui
          Am               Em
Wis tak waca apa karepe atimu
     F       G    Em        Am
Trenyuh ati iki maca tulisanmu
      F         Dm          G
Ra krasa netes eluh ning pipiku

Intro : F G

(*)
    C            F       C
Umpama tanganku dadi suwiwi
     Am                  Em
Iki uga aku mesti enggal bali
       F     G    Em           Am
Ning kepiye maneh merga kahananku
     F      G      C
Cah ayu entenana tekaku

Intro : Am G F Em
        Am G F G C

Chorus :
      C                       F
Ra maido sapa wong sing ora kangen
       Dm                   G   F  G  C
Adoh bojo pengen turu angel merem
      C                     F
Ra maido sapa wong sing ora trenyuh
        Dm                    G
Ra kepethuk sak wetara pengen weruh
    F    G     Em     Am
Percaya aku kuatna atimu
     F      G        C
Cah ayu entenana tekaku

==> Kembali ke : (*)

Intro : Am G F Em
        Am G F G C

==> Kembali ke : Chorus