Chord Kunci Gitar Didi Kempot - Luntur

Intro : Em B Em B

B                  Em
Yen luntur ro wenterane
     Am                  Em
Ora koyo yen luntur tresnane
                B
Tekan-tekane atine
               C          B
Koyo-koyo mung sak sire dewe

         B       Em
Ora sembodo mbiyene
        Am                  Em
Saben dino mung tansah metukke
                    B
Saben kepetuk tembunge
                   Em
angrerepo dadio duwe’e

      Am                        Em
Ora maido kolomongso mung sok gawe gelo
Em                             B 
Ewo smono nganti biso ngelunturke tresno
                   Em          Am              Em
Ditambakno mrono-mrene tiwas-tiwas ndedhowo larane
                   B
Nanging tombo sejatine
                      Em  B
ora liyo mung awake dewe

Int. : B Em Am Em
       B Em B

==> Ulangi dari awal (1x)