Chord Kunci Gitar Didi Kempot – Luntur


Intro : Em B Em B

B Em
Yen luntur ro wenterane
Am Em
Ora koyo yen luntur tresnane
B
Tekan-tekane atine
C B
Koyo-koyo mung sak sire dewe

B Em
Ora sembodo mbiyene
Am Em
Saben dino mung tansah metukke
B
Saben kepetuk tembunge
Em
angrerepo dadio duwe’e

Am Em
Ora maido kolomongso mung sok gawe gelo
Em B
Ewo smono nganti biso ngelunturke tresno
Em Am Em
Ditambakno mrono-mrene tiwas-tiwas ndedhowo larane
B
Nanging tombo sejatine
Em B
ora liyo mung awake dewe

Int. : B Em Am Em
B Em B

==> Ulangi dari awal (1x)