Chord Kunci Gitar Didi Kempot - Nyidam Sari

Intro : C  F Em C

C
Umpomo sliramu sekar melati,
F                    C
aku kumbang nyidam sari
C                 G
Umpomo sliramu margi wong manis,
                     C
aku sing bakal ngliwati

(*)
C
Sineksen lintange luku, semono
F                    C
janji prasetyaning ati
C                     G
Tansah kumanthil ning netro rinoso,
                 C
karoso rasaning ndriyo

Int. : F C G C

Chorus :
C                 F
Midero sak jagad royo,
                         C
kalingono wukir lan samudro
 C                 G
Ora ilang memanise aduuh,
                G C
dadi ati selawase

(#)
C
Nalika niro ing wengi atiku
F                 C
lamlamen sito po ayu
C                      G
Nganti mati ora biso lali,
                   C
lha kae lintange mlaku

Interlude : C   F C G C

==> Kembali ke : (*), Int., Chorus, (#)

Ending : F Em C  C  C