Chord Kunci Gitar Didi Kempot - Plong

Intro : Am F Dm
        Am Dm G C F Dm E Am F E

(*)
  Am
Plong rasane njero dadaku,
        G                Am
Rasane mak plong lego atiku..
Dm                    Am
Wis ra nyut-nyut sirahku,
   G                 Am
Saiki aku wis ora ngelu..

(**)
   Am
Plong rasane njero dadaku,
        G                Am
Rasane mak plong lego atiku..
Dm                        Am
Wis ra dag-dig-dug jantungku,
   G                  Am
Saiki uwis mari kangenku..

(#)
    G                     Am
Rasane he he he, yo mak plong
    G                       Am
Rasane kepiye, plong plong plong..

Intro : F Am E Am

Chorus :
    Am                 Dm
Rasane koyo ketiban ndaru,
           G                C
Lintang kamulyan nibani dadaku..
       F                  Dm
Sing lali wis eling karo aku,
         E                      Am  F-G-Am
Gelem mulih gelem bali ning omahku..

         Am                     Dm
Njanur gunung rasane nggumun setaun,
      G                         C
Ora rugi rino wengi nggonku nyuwun..
         F                         Dm
Matur nuwun pancen kuwi sing tak suwun,
    E           Am
Rasane, yo mak plong
    E                Am
Rasane, plong plong plong..

Int. : G C Dm G Am

==> Kembali ke : (*), (**), (#)

Chorus :
    Am                 Dm
Rasane koyo ketiban ndaru,
           G                C
Lintang kamulyan nibani dadaku..
       F                  Dm
Sing lali wis eling karo aku,
         E                      Am  F-G-Am
Gelem mulih gelem bali ning omahku..

         Am                    Dm
Njanur gunung rasane nggumun setaun,
      G                         C
Ora rugi rino wengi nggonku nyuwun..
         F                         Dm
Matur nuwun pancen kuwi sing tak suwun,
    E           Am
Rasane, yo mak plong
    E           Am
Rasane, yo mak plong
    E                         G  F Dm E Am Am Am
Rasane, kepiye plong plong plong..
   Am
Plong !!