Chord Kunci Gitar Didi Kempot – Sewu Kuto


Intro : C Em F G C

C Em
Sewu kuto uwis tak liwati
F C G
Sewu ati tak takoni
C Em
Nanging kabeh podo ra ngerteni
F C G
Lungamu neng endi
Am F
Pirang taun anggonku nggoleki
C G C
Seprene durung biso nemoni

Intro : Am Dm G C

Chorus :
Dm G C Am
Wis tak cobo nglaliake
F G C
Jenengmu soko atiku
F G C G Am
Sak tenane aku ora ngapusi
Dm G C G
Isih tresno sliramu

(*)
C Em
Umpamane kowe uwis mulyo
F C G
Lilo aku lilo
C Em
Yo mung siji dadi panyuwunku
F C G
Aku pengen ketemu

(#)
Am F
Senajan sak kedeping moto
C Em C
Tak 'nggo tombo kangen jero ning dodo

Intro : Em F C
Am G C

==> Kembali ke : Chorus, (*)

Am F
Senajan wektu mung sedelo
C Em C
Tak 'nggo tombo kangen jero ning dodo

==> Kembali ke : (#)

==========================
Chord Originalnya dari "G"
==========================
Chord Lainnya: