Chord Kunci Gitar Didi Kempot - Sewu Kuto

Intro : C Em F G C

C                  Em
Sewu kuto uwis tak liwati
F     C        G
Sewu ati tak takoni
C                     Em
Nanging kabeh podo ra ngerteni
F    C         G
Lungamu neng endi
         Am                F
Pirang taun anggonku nggoleki
     C         G        C
Seprene durung biso nemoni

Intro : Am Dm G C

Chorus :
Dm        G   C    Am
Wis tak cobo nglaliake
F     G         C
Jenengmu soko atiku
F       G        C   G    Am
 Sak tenane aku ora ngapusi
Dm       G       C   G
Isih tresno sliramu

(*)
C              Em
Umpamane kowe uwis mulyo
F    C     G
Lilo aku lilo
C                    Em
Yo mung siji dadi panyuwunku
F   C          G
Aku pengen ketemu

(#)
     Am                F
Senajan sak kedeping moto
          C        Em              C
Tak 'nggo tombo kangen jero ning dodo

Intro : Em F C
        Am G C

==> Kembali ke : Chorus, (*)

    Am                 F
Senajan wektu mung sedelo
          C         Em             C
Tak 'nggo tombo kangen jero ning dodo

==> Kembali ke : (#)

==========================
Chord Originalnya dari "G"
==========================