Chord Kunci Gitar Didi Kempot – Sewu Siji


Intro : C Em F G C
C Em F G C G

C Em
aduh romo ibu ngapuranen aku
F C
yen ono salah lan luputku
F Em Am
yak rumangsani aku nduweni doso
F D G
nganti saiki isih kroso neng dodo

(*)
C Em
rino wengi ra lali tansah ndedongo
F C
memuji marang kang Kuoso
F Em Am
mugi enggal entuk paring pangapuro
F G C
urip tetrem ayem ugo kanti mulyo

Intro : Am F G

Chorus :
C F C
ngendi ono anak wani marang wong tuo
C D G
yen ngerti ono sewu siji sing wani
C F C
ngendi ono anak lali marang wong tuo
C D G
yen nganti ono sewu siji sing lali

(#)
F
suargo ning ndonyo
C G Am
ono sukune wong tuo
G
wong Kang tuhu suci
C
gedhe ganjarane

Int. : C Em F C
F Em Am
F D G

==> Kembali ke : (*)

Intro : Am F G

==> Kembali ke : Chorus, (#) (2x)