Chord Kunci Gitar Didi Kempot - Sewu Siji

Intro : C Em F G C
        C Em F G C G

        C            Em
aduh romo ibu ngapuranen aku
     F              C
yen ono salah lan luputku
F                  Em       Am
yak rumangsani aku nduweni doso
       F       D             G
nganti saiki isih kroso neng dodo

(*)
        C                 Em
rino wengi ra lali tansah ndedongo
  F                  C
memuji marang kang Kuoso
  F               Em         Am
mugi enggal entuk paring pangapuro
        F        G            C
urip tetrem ayem ugo kanti mulyo

Intro : Am F G

Chorus :
        C        F               C
ngendi ono anak wani marang wong tuo
           C        D           G
yen ngerti ono sewu siji sing wani
        C        F                C
ngendi ono anak lali marang wong tuo
            C        D          G
yen nganti ono sewu siji sing lali

(#)
  F
suargo ning ndonyo
      C     G   Am
ono sukune wong tuo
      G
wong Kang tuhu suci
          C
gedhe ganjarane

Int. : C Em F C
       F Em Am
       F D G

==> Kembali ke : (*)

Intro : Am F G

==> Kembali ke : Chorus, (#) (2x)