Chord Kunci Gitar Didi Kempot - Sri Minggat

Intro : C Am Dm G C G

(*) 
C       Am        C
Sri, kapan kowe bali
                      G
Kowe lungo ora pamit aku
     C                F           C
Jarene neng pasar, pamit tuku trasi
         G                 C
Nganti saiki kowe durung bali

Intro : G

C    Am         C
Sri, opo kowe lali
                    G
Janjine sehidup semati
     C          F          C
Aku ora nyono kowe arep lungo
      G            C
Loro atiku, atiku loro

Intro : Dm G C

Chorus :
          C       Am         C
Ndang balio, Sri.. ndang balio..
      F          G             C
Aku loro mikir kowe ono ning endi..
         C      Am          C
Ndang balio, Sri.. ndang balio..
       F            G               C
Tego temen kowe minggat ninggalke aku

(#)
Am                          C
Yen pancene Sri kowe eling aku
          G                       C
Ndang balio, aku kangen setengah mati

Int. : G..
       C Am Dm G C G

==> Kembali ke : (*)

Intro : Dm G C

==> Kembali ke : Chorus, (#) (fade out)