Chord Kunci Gitar Didi Kempot – Sri Minggat


Intro : C Am Dm G C G

(*)
C Am C
Sri, kapan kowe bali
G
Kowe lungo ora pamit aku
C F C
Jarene neng pasar, pamit tuku trasi
G C
Nganti saiki kowe durung bali

Intro : G

C Am C
Sri, opo kowe lali
G
Janjine sehidup semati
C F C
Aku ora nyono kowe arep lungo
G C
Loro atiku, atiku loro

Intro : Dm G C

Chorus :
C Am C
Ndang balio, Sri.. ndang balio..
F G C
Aku loro mikir kowe ono ning endi..
C Am C
Ndang balio, Sri.. ndang balio..
F G C
Tego temen kowe minggat ninggalke aku

(#)
Am C
Yen pancene Sri kowe eling aku
G C
Ndang balio, aku kangen setengah mati

Int. : G..
C Am Dm G C G

==> Kembali ke : (*)

Intro : Dm G C

==> Kembali ke : Chorus, (#) (fade out)