Chord Kunci Gitar Didi Kempot - Tanjung Mas Ninggal Janji

Intro : C Em F C
        Dm Am Dm G C
        G..

C        Em      Am
 bebasan koyo..ngenteni..
F         G          C
 udaning mongso..ketigo
F              G
 snajan mung sedelok
C           Am
ora dadi ngopo
Dm                      G
penting..biso ngademke ati.. ouow..woo..

(*)
C       Em     Am
 semono ugo..rasane atiku
F              G        C
 mung tansah nunggu tekamu..
F           G        C           Am
 ra kroso setahun..kowe ninggal aku
  Dm      G        C
kangen..kangene atiku..

Intro 2 : Dm G C Dm G C

Chorus :
 Em                      Am
aku sih kelingan..naliko ing  pelabuhan
        F           G     C
kowe janji lungo ra ono sewulan
Em                  Am
nanging saiki wis luweh ing janji
     F        G         C
nyatane kowe ora bali-bali..

Dm         G               C    Am
ning Pelabuhan Tanjung Mas kene..
 Dm        G         C
biyen aku ngeterke kowe
Dm         G              C   Am
ning pelabuhan semarang kene..
Dm            G     C
aku tansah ngenteni kowe..

Int. : C.. Am..
       Dm G C
       Dm G C
       G..

==> Kembali ke : (*), Intro 2, Chorus

C        Em      Am
 bebasan koyo..ngenteni..
F          G         C
 udaning mongso..ketigo
F           G        C           Am
 ra kroso setahun..kowe ninggal aku
  Dm      G        C
kangen..kangene atiku..