Chord Kunci Gitar Didi Kempot – Tresno Sepisan


Intro : Am F Dm Am
Dm Am Bm E Am
Dm Am Bm E Am E

Am
Tresno sing sepisan
E
Nglale ake ora gampang
Dm Am
Jroning ati seprene isih kelingan..

E Am
Yomung kowe..yomung kowe..
Dm E Am E
Ra ono wong liyo ra ono liyane..

Am E
Tekane saiki opo nganti tekan pati
Dm Am
Aku dewe seprene yo ora ngerti

E Am
Yomung kowe..yomung kowe..
Dm E Am
Ra ono wong liyo ra ono liyane..

Intro : Dm Am F E Am
Dm Am F E Am

Chorus :
Dm
Mung aku lan kowe
Am
sing ngerti lan sing ngrasake
E Am
Rumangsaku ndunyo ora ono sing nduwe..

Intro : F Dm Am

Dm
Mung aku lan kowe
Am
sing sumpah naliko kae
E Am E
kanti ikhlas wong loro podo senenge..

Am
Tresno sing sepisan
E
Nglale ake ora gampang
Dm E Am
Jroning ati seprene isih kelingan..

Intro : Dm Am F E Am
Dm Am F E Am

Chorus :
Dm
Mung aku lan kowe
Am
sing ngerti lan sing ngrasake
E Am
Rumangsaku ndunyo ora ono sing nduwe..

Intro : F Dm Am

Dm
Mung aku lan kowe
Am
sing sumpah naliko kae
E Am E
kanti ikhlas wong loro podo senenge..

Am E
Tekane saiki opo nganti tekan pati
Dm E Am
Aku dewe seprene yo ora ngerti

Dm E Am
Aku dewe seprene yo ora ngerti
Chord Lainnya: