Chord Kunci Gitar Didi Kempot - Tresno Sepisan

Intro : Am F  Dm Am
        Dm Am Bm E Am
        Dm Am Bm E Am E

   Am
Tresno sing sepisan
        E
Nglale ake ora gampang
        Dm                    Am
Jroning ati seprene isih kelingan..

   E           Am
Yomung kowe..yomung kowe..
       Dm            E     Am   E
Ra ono wong liyo ra ono liyane..

  Am                 E
Tekane saiki opo nganti tekan pati
    Dm                  Am
Aku dewe seprene yo ora ngerti

  E             Am
Yomung kowe..yomung kowe..
       Dm            E     Am
Ra ono wong liyo ra ono liyane..

Intro : Dm Am F E Am
        Dm Am F E Am

Chorus :
      Dm
Mung aku lan kowe
            Am
sing ngerti lan sing ngrasake
        E                         Am
Rumangsaku ndunyo ora ono sing nduwe..

Intro : F Dm Am

     Dm
Mung aku lan kowe
            Am
sing sumpah naliko kae
         E                      Am  E
kanti ikhlas wong loro podo senenge..

   Am
Tresno sing sepisan
        E
Nglale ake ora gampang
        Dm       E            Am
Jroning ati seprene isih kelingan..

Intro : Dm Am F E Am
        Dm Am F E Am

Chorus :
      Dm
Mung aku lan kowe
            Am
sing ngerti lan sing ngrasake
        E                         Am
Rumangsaku ndunyo ora ono sing nduwe..

Intro : F Dm Am

     Dm
Mung aku lan kowe
            Am
sing sumpah naliko kae
         E                      Am  E
kanti ikhlas wong loro podo senenge..

  Am                 E
Tekane saiki opo nganti tekan pati
    Dm        E           Am
Aku dewe seprene yo ora ngerti

     Dm       E            Am
Aku dewe seprene yo ora ngerti