Chord Kunci Gitar Doel Sumbang - Mawar Bodas (Lagu Sunda)

Intro : Am F Dm Am
        E F E Am
        F E Am

                Am
mapai jalan satapak
                     F
ngajugjug ka hiji lembur
                Dm
henteu karasa capena
       A#        Am
sabab aya nu diteang..

                      Am
hujan angin dor dar gelap
                    F
taya tempat keur ngiuhan..
                Dm
sanajan awak rancucud
        A#          Am
teu paduli kajeun teuing..

            E
nu penting mah asal nepi
           Am
ka tempat anu dituju..
         E
rek ngalongok mawar bodas
         Am
nu moal lila ka ala

      Dm
sugan tea.. moal gagal
        Am
kembang geus aya nu boga
          F
balik ge asa hoream..
         Am
leumpang ge jiga ngalayang..

Chorus :
         F
teu kasawang.. (teu kasawang)
       Am
ti anggalna.. (ti anggalna)
         F
teu ka pikir.. (teu ka pikir)
    Am
ti tadina.. (tadina)

       Dm
lamun tea bakal gagal
        Am
hoream teu sudi teuing
     F
mikiran pipanyakiteun..
   Am
mikiran pipanyakiteun..

Int. : E.. F E
       Dm F Am
       Am E F E
       F E Am
       F E Am

==> Ulangi dari awal (1x)

Chorus :
         F
teu kasawang.. (teu kasawang)
       Am
ti anggalna.. (ti anggalna)
         F
teu ka pikir.. (teu ka pikir)
    Am
ti tadina.. (tadina)

       Dm
lamun tea bakal gagal
        Am
hoream teu sudi teuing
     F
mikiran pipanyakiteun..
   Am
mikiran pipanyakiteun..

Outro : Am F E.. Am