Chord Kunci Gitar Doel Sumbang – Mawar Bodas (Lagu Sunda)


Intro : Am F Dm Am
E F E Am
F E Am

Am
mapai jalan satapak
F
ngajugjug ka hiji lembur
Dm
henteu karasa capena
A# Am
sabab aya nu diteang..

Am
hujan angin dor dar gelap
F
taya tempat keur ngiuhan..
Dm
sanajan awak rancucud
A# Am
teu paduli kajeun teuing..

E
nu penting mah asal nepi
Am
ka tempat anu dituju..
E
rek ngalongok mawar bodas
Am
nu moal lila ka ala

Dm
sugan tea.. moal gagal
Am
kembang geus aya nu boga
F
balik ge asa hoream..
Am
leumpang ge jiga ngalayang..

Chorus :
F
teu kasawang.. (teu kasawang)
Am
ti anggalna.. (ti anggalna)
F
teu ka pikir.. (teu ka pikir)
Am
ti tadina.. (tadina)

Dm
lamun tea bakal gagal
Am
hoream teu sudi teuing
F
mikiran pipanyakiteun..
Am
mikiran pipanyakiteun..

Int. : E.. F E
Dm F Am
Am E F E
F E Am
F E Am

==> Ulangi dari awal (1x)

Chorus :
F
teu kasawang.. (teu kasawang)
Am
ti anggalna.. (ti anggalna)
F
teu ka pikir.. (teu ka pikir)
Am
ti tadina.. (tadina)

Dm
lamun tea bakal gagal
Am
hoream teu sudi teuing
F
mikiran pipanyakiteun..
Am
mikiran pipanyakiteun..

Outro : Am F E.. Am