Chord Kunci Gitar Eny Sagita – Ngamen 5


Intro : Am F G Am
Am F G Am
F Am F Am
Am F Am

Am Dm
Tak sawang sawang Kowe Ganteng tenan
G C
Rasane aku pengen Kenalan
F Dm
Kenalan ning Lesehan
E Am
Wonge ganteng nganggo Klambi Abang

Am Dm
Yen ra kleru Aku tau ketemu
G C
Naliko kowe barengro kancamu
F Dm
Mlaku mlaku karo guya guyu
E Am
Ombenane es jus melon karo susu

Am Dm
Saiki Aku nembe Ngrasakno
G C
Pacaran karo Wong Kertosono
F Dm
Gantenge..koyok arjuno
E Am
Esemane koyok raden Gatotkoco

Am Dm
Senadyan awakku kebak tatoan roto tenan
G C
Nanging Aku isih nduwe Roso sopan
F Dm
Senadyan kupingku kebak tindikan
E Am
Nanging Aku..Calon jutawan

Am Dm
Cah ganteng ojo Sumelang
G C
Melu aku tak jak Ngamen neng Prapatan
F Dm
Njalok HP mesti Keturutan
E Am
Angger gelem ora mangan sangang Wulan

Int. : Am Dm F E Am
F Am F Am
Am F Am

==> Ulangi dari awal (2x)
Chord Lainnya: