Chord Kunci Gitar Eny Sagita - Pengen Ngombe

Intro : Am Em Am
        Am Em Am
        Dm E Am

Am                       G
Aku pengen ngombe Ngelak seng tak rasakke
    F               Dm      Am
Nganti garing ning gulu rasane

   E                      F
Kulinane kowe mbiyen sing tansah nyepakke
       Dm             E       Am
Banyu putih yo kanggo nelesi lambe

Am                      G
Kuwi sak tenane kangen sing tak rasakke
  F           Dm           Am
Roso kangenku mung kanggo kowe

      E                     F
Ngenteni tekamu neng kene kowe tak tunggu
         Dm            E        Am
Bareng muleh uwis ra koyok pamitmu

E                       F
Sopo seng kok gendhong Sopo seng kok emban
E              Am
Sopo sopo kuwi sopo
E                       F
Sopo seng kok gendhong Sopo seng kok emban
E                   Am
Sayang sayang kuwi sopo

Am                        G
Aku pengen ngombe Ngelak seng tak rasakke
    F               Dm    Am
Nganti garing ning gulu rasane

Int. : Am Em Am
       Dm Am E  A
       Dm Am D E Am

Chorus :
Dm                      Am
Dino ganti wulan wulane wis ganti tahun
      E                    Am
Aku setyo ngenteni ning stasiun

Intro : Dm Am E  A

Dm                         Am
Tahun ganti windu, suwene kowe tak tunggu
         E                      Am
Bareng muleh uwis ra koyok pamitmu

==> Ulangi dari awal (1x)