Chord Kunci Gitar Eny Sagita - Tangise Ati

Intro : Am F Am F Am
        Dm Am E Am

(*)
       Am    E          Am
Udan deres wayahe wis wengi
         Dm                 Am
njur kelingan lungamu dek wengi
Dm             Am
opo wis dadi gegarising pesthi
       F             E   Dm E
kowe bakal cindro janji

(#)
   Am     E      Am
senajan uripku rekoso
      Dm               Am
kabeh mau bakale tak tompo
Dm               Am
nuruti gedhang yuaning roso
     F                 E
bebrayan urip klawan ndiko

Intro : Dm Am E Am

Chorus :
       Dm                 Am
Kowe lungo tanpo kabar nganti seprene
Dm                              E
laraning ati sing nyonggo aku dewe
    Dm               Am
ora ngiro yen bakal ngene dadine
            F
wis wis yo wis yen ngono
    F   E       Am
yo wis tak lilakake

==> Kembali ke : (*), (#)

Int. : Dm Am E Am

==> Kembali ke : Chorus
Eny Sagita - Tangise Ati (Ciptaan : Didi Kempot)