Chord Kunci Gitar Eny Sagita – Tangise Ati


Intro : Am F Am F Am
Dm Am E Am

(*)
Am E Am
Udan deres wayahe wis wengi
Dm Am
njur kelingan lungamu dek wengi
Dm Am
opo wis dadi gegarising pesthi
F E Dm E
kowe bakal cindro janji

(#)
Am E Am
senajan uripku rekoso
Dm Am
kabeh mau bakale tak tompo
Dm Am
nuruti gedhang yuaning roso
F E
bebrayan urip klawan ndiko

Intro : Dm Am E Am

Chorus :
Dm Am
Kowe lungo tanpo kabar nganti seprene
Dm E
laraning ati sing nyonggo aku dewe
Dm Am
ora ngiro yen bakal ngene dadine
F
wis wis yo wis yen ngono
F E Am
yo wis tak lilakake

==> Kembali ke : (*), (#)

Int. : Dm Am E Am

==> Kembali ke : Chorus

Eny Sagita – Tangise Ati (Ciptaan : Didi Kempot)

Chord Lainnya: