Chord Kunci Gitar Evie Tamala - Kangen (Cover Manthous)

Intro : D  C D G  D

         G
Pitung sasi lawase Nggonku ngenteni
          D
Mung sliramu wong bagus Kang dadi ati
        C
Rino wengi mung tansah tak impi-impi
         D                      G  D
Jroning ati kangenku Setengah mati

(*)
         G
Jenang gulo, yo mas yo mbok ojo lali
        D
Ngelingono rikolo Jaman semono
         C
Sliramu janji aku Setio ngenteni
         D                     G  D
Lahir batin tersnaku Terusing ati

Chorus :
    Bm
Kangen!! wong kangen ngene ngene rasane
        C
Rindu-rindu wong bagus kowe tak tunggu
    Bm
Kangen!! wong kangen opo opo tambane
         C       D           G  D
Rindu-rindu tambane kudu ketemu

        G
Klopo mudo enake kanggo rujakan
      D
Leganono aku kang nandang kasmaran
          C
Mbalung janur wong bagus tak anti-anti
        D                            G
Mosa janji wong kangen ndang entuk jampi

Int. : D  C D G  D

==> Kembali ke : (*), Chorus, (#)

Outro : D  C D G..