Chord Kunci Gitar Evie Tamala – Kangen (Cover Manthous)


Intro : D C D G D

G
Pitung sasi lawase Nggonku ngenteni
D
Mung sliramu wong bagus Kang dadi ati
C
Rino wengi mung tansah tak impi-impi
D G D
Jroning ati kangenku Setengah mati

(*)
G
Jenang gulo, yo mas yo mbok ojo lali
D
Ngelingono rikolo Jaman semono
C
Sliramu janji aku Setio ngenteni
D G D
Lahir batin tersnaku Terusing ati

Chorus :
Bm
Kangen!! wong kangen ngene ngene rasane
C
Rindu-rindu wong bagus kowe tak tunggu
Bm
Kangen!! wong kangen opo opo tambane
C D G D
Rindu-rindu tambane kudu ketemu

G
Klopo mudo enake kanggo rujakan
D
Leganono aku kang nandang kasmaran
C
Mbalung janur wong bagus tak anti-anti
D G
Mosa janji wong kangen ndang entuk jampi

Int. : D C D G D

==> Kembali ke : (*), Chorus, (#)

Outro : D C D G..
Chord Lainnya: