Chord Kunci Gitar Ki Joko Edan – Megat Tresno


Intro : G Em Am C D
G Em Am C D

G C G
Yen kelingan marang sliramu wong Ayu
G C D
Koyo rinujit-rujit Jroning Atiku
G Em G C
Jaman biyen-biyene.. Aku katon opo
G C D
Saikine aku iki katon Opo

G C G
Dek semono sliramu Nate prasetyo
G C D
Bungah susah dilakoni kanthi Lilo..
G Em G C
Mulo aku ra ngiro.. Yen sliramu cidro
G D G
Ninggal kromo milih karo priyo liyo

Intro : C D

(*)
G
Jan-Jane iki mau Salahe sopo
D
Kok nganti sliramu megatake tresno..
G Gm G7 C
Ora nyono atiku u..go.. Ora ngiro
G D G D
Yen saiki uripku Banget nelongso..

(**)
G C G
Duh wong ayu, mung welingku mring Sliramu
G C D
Ojo tego welaso putro-putrimu
G Gm G7 G C
Aku wong ora gu..no.. Popo tur kuciwo
G D G
Wis tak trimo..pasrah karo kang kuwoso

Int. : C D G Em C A D
G Am D G

==> Kembali ke : (*), (**)

G D G C D G
Wis tak trimo..pasrah Karo kang kuwoso
Chord Lainnya:
  • Maaf, chord lainnya belum tersedia.