Chord Kunci Gitar Ki Joko Edan - Megat Tresno

Intro : G Em Am C D
        G Em Am C D

         G             C          G
Yen kelingan marang sliramu wong Ayu
        G          C        D
Koyo rinujit-rujit Jroning Atiku
   G          Em      G          C
Jaman biyen-biyene.. Aku katon opo
     G       C         D
Saikine aku iki katon Opo

        G          C         G
Dek semono sliramu Nate prasetyo
         G         C           D
Bungah susah dilakoni kanthi Lilo..
   G        Em          G          C
Mulo aku ra ngiro.. Yen sliramu cidro
           G          D          G
Ninggal kromo milih karo priyo liyo

Intro : C D

(*)
      G
Jan-Jane iki mau Salahe sopo
                               D
Kok nganti sliramu megatake tresno..
       G        Gm G7   C
Ora nyono atiku u..go.. Ora ngiro
       G         D            G   D
Yen saiki uripku Banget nelongso..

(**)
         G               C             G
Duh wong ayu, mung welingku mring Sliramu
      G         C          D
Ojo tego welaso putro-putrimu
 G           Gm  G7     G          C
Aku wong ora gu..no.. Popo tur kuciwo
           G            D           G
Wis tak trimo..pasrah karo kang kuwoso

Int. : C D G Em C A D
       G Am D G

==> Kembali ke : (*), (**)

           G            D           G C D G
Wis tak trimo..pasrah Karo kang kuwoso