Chord Kunci Gitar Lilin Herlina - Bojo Simpenan

Intro : F G E Am E

Am                Dm
paribasane koyo layangan
E                       Am
 sing mabur tanpo tali goci
F              Dm
mobat-mabet.. montang-manteng
F                 E
 kegowo silire angin..

         Am
nanging awakku
                 Dm
wes ngrumangsani marang kahanan
E                    Am
 lakon tresno iki kasunyatan
F                    Dm
 aku sadar yen amung bojo simpenan
        E                    Am   E
wes nasibe bendino ra ketunggonan

Chorus :
         Am
nganti kapan aku.. nganti kapan aku
         A                  Dm
nganti kapan dadi bojo simpenan
F                  Am
 sumedhut rasaning dodo
        E          F        Am  E
kandamu yen wengi iki ora teko..

       Am
arep sambat sopo, arep sambat sopo
       A               Dm
terus aku kudu sambat sopo
F                  Am
 senajan aku amung bojo simpenan
     E       F         Am
sejatine aku tresno temenan..

Int. : Am E Am
       F Dm E F Am
       E

==> Ulangi dari awal (1x)

Ulangi 3x :
         Am             E
nganti kapan.. nganti kapan..
         E                  Am
nganti kapan dadi bojo simpenan