Chord Kunci Gitar Lilin Herlina – Bojo Simpenan


Intro : F G E Am E

Am Dm
paribasane koyo layangan
E Am
sing mabur tanpo tali goci
F Dm
mobat-mabet.. montang-manteng
F E
kegowo silire angin..

Am
nanging awakku
Dm
wes ngrumangsani marang kahanan
E Am
lakon tresno iki kasunyatan
F Dm
aku sadar yen amung bojo simpenan
E Am E
wes nasibe bendino ra ketunggonan

Chorus :
Am
nganti kapan aku.. nganti kapan aku
A Dm
nganti kapan dadi bojo simpenan
F Am
sumedhut rasaning dodo
E F Am E
kandamu yen wengi iki ora teko..

Am
arep sambat sopo, arep sambat sopo
A Dm
terus aku kudu sambat sopo
F Am
senajan aku amung bojo simpenan
E F Am
sejatine aku tresno temenan..

Int. : Am E Am
F Dm E F Am
E

==> Ulangi dari awal (1x)

Ulangi 3x :
Am E
nganti kapan.. nganti kapan..
E Am
nganti kapan dadi bojo simpenan
Chord Lainnya: