Chord Kunci Gitar Lilin Herlina - Caping Gunung

Intro : C Dm G C
        C Am Em G C

C               Dm
Ndek jaman berjuang
         G           C
Njur kelingan anak lanang
          Am   Em         G          C
Biyen tak o..peni ning saiki ono ngendi

C            Dm
Jarene wes menang
      G              C
Keturutan sing di gadang
      Am   Em           G         C
Biyen nate janji njur saiki opo lali

C
Ning gunung tak cadongi sego jagung
                                 Dm  G
Yen mendung tak silihi caping gunung

G             Dm
Sukur bisa nyawang
        G           C
gunung ndeso dadi rejo
     Am    Em          G            C
Dene ora ilang nggone podho loro lopo

Int. : C Dm G C
       C Am Em G C

==> Ulangi dari awal (1x)

C    Am   Em            G          C
Dene ora ilang nggone podho loro lopo