Chord Kunci Gitar Lilin Herlina – Caping Gunung


Intro : C Dm G C
C Am Em G C

C Dm
Ndek jaman berjuang
G C
Njur kelingan anak lanang
Am Em G C
Biyen tak o..peni ning saiki ono ngendi

C Dm
Jarene wes menang
G C
Keturutan sing di gadang
Am Em G C
Biyen nate janji njur saiki opo lali

C
Ning gunung tak cadongi sego jagung
Dm G
Yen mendung tak silihi caping gunung

G Dm
Sukur bisa nyawang
G C
gunung ndeso dadi rejo
Am Em G C
Dene ora ilang nggone podho loro lopo

Int. : C Dm G C
C Am Em G C

==> Ulangi dari awal (1x)

C Am Em G C
Dene ora ilang nggone podho loro lopo