Chord Kunci Gitar Lilin Herlina - Cidro

Intro : Em  Bm  C D G
        Em Bm Em A  D G
        D..

G                Bm
 Durung nganti garing
Em             Bm
Catu sing ning atiku
C                Bm
Tego-tegane sliramu
Em       Am        D
Nambahi loro batinku..

(*)
G             Bm
 Aku ora percoyo
     Em              Bm
Nanging kabeh iki nyoto
C                    Bm
Cetho ning ngarepe moto
Em     Am   D      G
Yen sliramu kuwi Cidro

(**)
Em            Bm
 Panas-panase ser ngenge kuwi
C                  G
 Kang nguliti awak iki
Em                 Bm
 Nanging sek panas rasaning ati
   Am             D
Nyawang kedadean iki..

Int. : Em  Bm  C  G
       C Bm C D
       G   D

Chorus :
G             D
 Lungo awakku seng kudu lungo
Em               Bm
 Timbang batinku keloro-loro
C                 Bm
 Ra bakal awakku iki
C                D
Bali nemoni sliramu..

G             D
 Lilo awakku iki wes lilo
Em            Bm
 Senajan loro ning jero dodo
C                 Bm
 Yen pancene uwes nasibku
C             D       G
Kudu pisahan karo awakmu

Int. : C Bm Am G
       Am Bm C D
       G  D

==> Kembali ke : (*), (**), Int., Chorus

C                 Bm
 Yen pancene uwes nasibku
C            D        G
Kudu pisahan karo awakmu

Outro : Am Bm  C D G