Chord Kunci Gitar Lilin Herlina – Cidro


Intro : Em Bm C D G
Em Bm Em A D G
D..

G Bm
Durung nganti garing
Em Bm
Catu sing ning atiku
C Bm
Tego-tegane sliramu
Em Am D
Nambahi loro batinku..

(*)
G Bm
Aku ora percoyo
Em Bm
Nanging kabeh iki nyoto
C Bm
Cetho ning ngarepe moto
Em Am D G
Yen sliramu kuwi Cidro

(**)
Em Bm
Panas-panase ser ngenge kuwi
C G
Kang nguliti awak iki
Em Bm
Nanging sek panas rasaning ati
Am D
Nyawang kedadean iki..

Int. : Em Bm C G
C Bm C D
G D

Chorus :
G D
Lungo awakku seng kudu lungo
Em Bm
Timbang batinku keloro-loro
C Bm
Ra bakal awakku iki
C D
Bali nemoni sliramu..

G D
Lilo awakku iki wes lilo
Em Bm
Senajan loro ning jero dodo
C Bm
Yen pancene uwes nasibku
C D G
Kudu pisahan karo awakmu

Int. : C Bm Am G
Am Bm C D
G D

==> Kembali ke : (*), (**), Int., Chorus

C Bm
Yen pancene uwes nasibku
C D G
Kudu pisahan karo awakmu

Outro : Am Bm C D G
Chord Lainnya: