Chord Kunci Gitar Mae Nurhayati - Manuk Dadali (Lagu Sunda)

Intro : C G F C-G-C
Suling : C F C G C
         C

               C
Mesat ngapung luhur jauh di awang-awang
           C                            F
Meberkeun jang-jangna bangun taya karingrang
            C                         F
Kukuna ranggoas reujeung pamatukna ngeluk
             C           G           C
Ngapak mega bari heberna tarik nyuruwuk

           C
Saha anu bisa nyusul kana tandangna
C                                        F
gandang jeung pertentang taya bandingan nana
                C              F
Dipikagimir dipikaserab ku sasama
              C         G         C
Taya karempan kasieun leber wawanena

Chorus :
                 F
Manuk dadali manuk panggagah na
                    C
Perlambang sakti Indonesia Jaya
                F
Manuk dadali pangkakoncarana
         D    G             C
Resep ngahiji.. rukun sakabehna

            C
Hirup sauyunan tara pahiri-hiri
           C                     F
Silih pikanyaah teu inggis bela pati
              C                   F
Manuk dadali ngandung siloka sinatria
              C          G         C
Keur sukamna bangsa di Nagara Indonesia

Int. : C G C
       C G C C
       C F C G C
       C

==> Ulangi dari awal (1x)