Chord Kunci Gitar Manthous – Nginang Karo Ngilo


G C
Eh eh eh.. nginang karo ngilo
G
Kothak cilik mas nggo wadah mbako
F G
Aku Emoh-aku emoh yen kowe ngono
F C
Plonga-plongo anggepmu koyo wong bodo

G C
Dituthuk nganggo pipo ledeng
G
Isi kapuk mas jenenge klentheng
F G
Tiwas methuk- tiwas methuk sikile kemeng
F C
Bareng pethuk jebule malah mentheleng

Chorus :
F
Eman-eman di-eman-eman
G
Wong dolanan malah dadi tenanan
F
Eman-eman di-eman-eman
G C
Eman-eman jebule ora keduman

G C
Pilih gethuk opo pilih tape
G
Podo-podo mas.. soko telane
F G
Mbiyen piye saiki katone piye
F C
Yen ra mathuk mumpung podo butuhe

G C
Eh eh eh.. nginang karo ngilo
G
Numpak jaran mas.. jarane belo
F G
Mbiyen kae-mbiyen kae janji ra ngono
F C
Bungah susah jare dinggo wong loro
Chord Lainnya: