Chord Kunci Gitar Manthous - Nginang Karo Ngilo

G                        C
Eh eh eh.. nginang karo ngilo
                               G
Kothak cilik mas nggo wadah mbako
    F                         G
Aku Emoh-aku emoh yen kowe ngono
           F                        C
Plonga-plongo anggepmu koyo wong bodo

G                        C
Dituthuk nganggo pipo ledeng
                           G
Isi kapuk mas jenenge klentheng
         F                           G
Tiwas methuk- tiwas methuk sikile kemeng
          F                        C
Bareng pethuk jebule malah mentheleng

Chorus :
 F
Eman-eman di-eman-eman
           G
Wong dolanan malah dadi tenanan
  F
Eman-eman di-eman-eman
       G                 C
Eman-eman jebule ora keduman

G                        C
Pilih gethuk opo pilih tape
                        G
Podo-podo mas.. soko telane
    F                      G
Mbiyen piye saiki katone piye
       F                        C
Yen ra mathuk mumpung podo butuhe

G                         C
Eh eh eh.. nginang karo ngilo
                            G
Numpak jaran mas.. jarane belo
   F                              G
Mbiyen kae-mbiyen kae janji ra ngono
        F                       C
Bungah susah jare dinggo wong loro