Chord Kunci Gitar Mita Maharani – Gelang Tresno


Intro : Am Dm G C F Dm E

Am
gelang iki naliko kok gawek ake
G
ning tanganku sliramu karo janji
Dm
jarene gedene tresnomu..
E
ra kate ninggalke aku

Am
pamit aku lungo mung golek sangu
G
yen wis bali njur mbok jaluk aku
Dm
tresnoku gedene tekatku..
E
setyo ngenteni sliramu

Dm
nanging tekan sak iki..
Am
tanpo ono kirim warto
B
opo ora kroso..
E
yen tak arep arep sliramu

Chorus :
Am Dm
suwi tak enteni tekamu
G C
tresno iki nggedek'ke setyoku
F Dm
nanging sliramu ra ono bali
E
mung gelang iki sing mbok tinggalake

Am Dm
suwi tak enteni tekamu
G C
tresno iki nggedek'ke setyoku
F Dm
mung gelang sing mbok tinggalake
E Am
dadi saksi janji seng tak gondeli

Int. : Am Dm G Dm E

==> Kembali ke : Chorus

Am
gelang iki naliko kok gawek ake
G
ning tanganku sliramu karo janji
Dm
jarene gedene tresnomu..
E
ra kate ninggalke aku

Dm
nanging tekan sak iki..
Am
tanpo ono kirim warto
B
opo ora kroso..
E
yen tak arep arep sliramu

==> Kembali ke : Chorus

E Am
dadi saksi janji seng tak gondeli