Chord Kunci Gitar Mita Maharani - Gelang Tresno

Intro : Am Dm G C F Dm E

       Am
gelang iki naliko kok gawek ake
        G
ning tanganku sliramu karo janji
Dm
jarene gedene tresnomu..
        E
ra kate ninggalke aku

      Am
pamit aku lungo mung golek sangu
         G
yen wis bali njur mbok jaluk aku
     Dm
tresnoku gedene tekatku..
          E
setyo ngenteni sliramu

  Dm
nanging tekan sak iki..
       Am
tanpo ono kirim warto
B
opo ora kroso..
              E
yen tak arep arep sliramu

Chorus :
     Am           Dm
suwi tak enteni tekamu
        G                  C
tresno iki nggedek'ke setyoku
         F             Dm
nanging sliramu ra ono bali
             E
mung gelang iki sing mbok tinggalake

     Am           Dm
suwi tak enteni tekamu
        G                 C
tresno iki nggedek'ke setyoku
        F                  Dm
mung gelang sing mbok tinggalake
        E                    Am
dadi saksi janji seng tak gondeli

Int. : Am Dm G Dm E

==> Kembali ke : Chorus

        Am
gelang iki naliko kok gawek ake
        G
ning tanganku sliramu karo janji
 Dm
jarene gedene tresnomu..
        E
ra kate ninggalke aku

  Dm
nanging tekan sak iki..
       Am
tanpo ono kirim warto
B
opo ora kroso..
         E
yen tak arep arep sliramu

==> Kembali ke : Chorus

        E                   Am
dadi saksi janji seng tak gondeli