Chord Kunci Gitar Mr. Senopati – Lungiting Asmoro


Intro : C G G7 C F C
C Dm G C

G C
seprene nggonku ngenteni janji
F C
iki prasetyaning ati..
C Dm G
kadung tresno mring sliramu duh cah ayu
C
ra eling dino lan wektu

G C
ing ati katon ra biso ilang
C F
soyo suwe soyo ra karuan
F
nadyan mung tansah anggadang
G C
aku samar yen sliramu ra kelingan

C G
wong ayu tak anti-anti
G7 G C
jo pijer semoyo wae..aku tresno karo kowe..

G C
tegane atimu..soyo gawe loro iku ra prayogo
G
aku ora bakal mundur
Dm G
aku ora bakal mlayu
F C
yen durung nyanding sliramu

Dm G
ukuraneng tresno dudu bondo nanging
G7 C
lungiting asmoro..

Int. : G C F C Dm G C..

==> Ulangi dari awal (1x)

Outro : G C
Chord Lainnya:
  • Maaf, chord lainnya belum tersedia.