Chord Kunci Gitar Mr. Senopati - Lungiting Asmoro

Intro : C G G7 C F C
        C Dm G C

        G             C
seprene nggonku ngenteni janji
       F          C
iki prasetyaning ati..
C                        Dm          G
kadung tresno mring sliramu duh cah ayu
                      C
ra eling dino lan wektu

     G             C
ing ati katon ra biso ilang
       C            F
soyo suwe soyo ra karuan
F
nadyan mung tansah anggadang
      G                       C
aku samar yen sliramu ra kelingan

C                   G
wong ayu tak anti-anti
    G7                       G         C
jo pijer semoyo wae..aku tresno karo kowe..

          G                              C
tegane atimu..soyo gawe loro iku ra prayogo
                  G
aku ora bakal mundur
     Dm            G
aku  ora bakal mlayu
            F            C
yen durung nyanding sliramu

              Dm                G
ukuraneng tresno dudu bondo nanging
    G7         C
lungiting asmoro..

Int. : G C F C Dm G C..

==> Ulangi dari awal (1x)

Outro : G C